Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Reál érdeklődésű fiúk, ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reál érdeklődésű fiúk, ti mit szólnátok?

Figyelt kérdés

(Aki nem tudja mit jelent a fenti jelző, annak nem muszáj válaszolni :D ) Ha egy lány írna hozzátok egy verset?

Unalmasnak találjátok az ilyesmit, vagy megmosolyognátok?

2013. jan. 10. 20:17
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
na, szóval nem a Real Madridra gondoltam :D
2013. jan. 10. 20:17
 2/27 anonim ***** válasza:
én örülnék neki :)
2013. jan. 10. 20:18
 3/27 anonim ***** válasza:
Az is ember függő.De szerintem mosolyogtató
 4/27 anonim ***** válasza:
51%
Én United-os vagyok :P
 5/27 anonim ***** válasza:
és miért fontos az hogy valaki reálos?
 6/27 anonim ***** válasza:
Én legjobban biológiában vagyok otthon, de az nem azt jelenti, hogy nem olvasok vereseket. Sőt regényeket és egyéb irodalmi alkotásokat is szoktam olvasgatni. Ha egy lány írna nekem egy verset, tuti, hogy elolvasnám átrágnám, főleg ha az a lány tetszik nekem! :)
2013. jan. 10. 20:19
 7/27 anonim ***** válasza:
15%
No meg HAJRÁ ZÖLD SASOK, ÉLJEN A FRADI!
2013. jan. 10. 20:19
 8/27 anonim ***** válasza:

nem vetném el, de megmosolyognám. továbbá a lány legyen távolságtartó, és csak apróbb jelekkel (ez nem az) érzékeltesse, ohgy bejön a fiú, és hagyja hogy a srác kezdeményezzen :)

a barcának emg azért szurkol mindenki, mert folyton nyernek, és az emberek a nyerő dolgokat szeretik. szóval rengeteg a divat barcás.

tetszik vagy nem, ez van.

2013. jan. 10. 20:20
 9/27 A kérdező kommentje:

6-os, mert egy bizonyos személyre gondolok, és ő egy ilyen tárgyban jeleskedik

Egyébként én jártam a Barca stadionban, és iszonyat tetszett, lány létemre, pedig nem vagyok focirajongó. De azért maradjunk a kérdésemnél kedveseim :)

2013. jan. 10. 20:23
 10/27 anonim ***** válasza:
43%

Bocs, 9 éves korom óta szeretem őket, tudod vannak apás kislányok, akik nem barbie-t vettek, hanem nemzeti sportot, és meccsre jártak, nem cirkuszba..így divatdrukkerezz....

De tényleg sok van, de azokat a Taigetoszról kéne ledobni

2013. jan. 10. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!