Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reál érdeklődésű fiúk, ti mit szólnátok?
(Aki nem tudja mit jelent a fenti jelző, annak nem muszáj válaszolni :D ) Ha egy lány írna hozzátok egy verset?
Unalmasnak találjátok az ilyesmit, vagy megmosolyognátok?
nem vetném el, de megmosolyognám. továbbá a lány legyen távolságtartó, és csak apróbb jelekkel (ez nem az) érzékeltesse, ohgy bejön a fiú, és hagyja hogy a srác kezdeményezzen :)
a barcának emg azért szurkol mindenki, mert folyton nyernek, és az emberek a nyerő dolgokat szeretik. szóval rengeteg a divat barcás.
tetszik vagy nem, ez van.
6-os, mert egy bizonyos személyre gondolok, és ő egy ilyen tárgyban jeleskedik
Egyébként én jártam a Barca stadionban, és iszonyat tetszett, lány létemre, pedig nem vagyok focirajongó. De azért maradjunk a kérdésemnél kedveseim :)
Bocs, 9 éves korom óta szeretem őket, tudod vannak apás kislányok, akik nem barbie-t vettek, hanem nemzeti sportot, és meccsre jártak, nem cirkuszba..így divatdrukkerezz....
De tényleg sok van, de azokat a Taigetoszról kéne ledobni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!