Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti örülnétek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti örülnétek, ha egy srác rátok adná a kabátotokat egy találkozó végén, készülődéskor (elsősorban 20 körüliek válaszát várom)?

Figyelt kérdés
Történt, hogy találkoztunk egy lánnyal, ő nem volt még 20, és nem is randi volt, inkább csak baráti beszélgetés. (Igaz, többet éreztem iránta, de nem mondtam meg neki.) Aztán amikor végeztünk, és kezdtünk öltözködni, elindultam felé, mert láttam, hogy fel akarja venni a kabátját. Mondtam, hogy segítek neki, erre ő szinte pánikszerűen, megriadva mondta, hogy "Nem kell!". Az biztos, hogy nagyon gátlásos, és nem nagyon szokott hozzá a fiúk társaságához. De úgy érzem, emiatt még nem kellett volna ennyire megijednie (vagy nem tudom, mi volt ez a részéről). Ti mit gondoltok erről, és hogyan reagáltatok volna (mármint a lány válaszolókra gondolok)? Köszi előre is.
2013. jan. 10. 20:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

én sem szeretem ha felsegítik, mert mindig magasra emelik, és mindig szenvedek vele, hogy hátrafelé magasra emeljem a karom. szóval bénák a pasik, szóval csak elveszem tőle, hogy nem kell felsegíteni, köszcsi.

a csaj a példában túldramatizálta a szitut, de úgy látszik a kérdező is a csaj reakcióját.

2013. jan. 20. 17:50
 22/22 A kérdező kommentje:

Miért a pasik bénák, miért nem mondod meg nekik, hogy alacsonyabban tartsák a kabátot? Senki nem gondolatolvasó.

Amúgy nem hinném, hogy túldramatizáltam a dolgot, tényleg riadtságot éreztem/láttam a lányon, a hangjából is valami ilyesmi érződött.

2013. jan. 20. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!