Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hív randira? Elsősorban fiúk, férfiak véleményét várom
Szerintem félreértetted hogy tetszel neki, vagy csak kicsit flörtölni akart így neten keresztül. Persze az is lehet hogy csak fél a személyes benyomástól, szép óvatosan ajánlj neki programokat, aztán ha arra sem ugrik, nincs mit tenni, hagydd a fenébe.
19F
lehet, hogy csak nem meri ilyen rövid idő után feszegetni a dolgot.
én egy hónap chat után találkoztam egy kedves lánnyal.
ha türelmetlen vagy, kérd meg, hogy találkozzon veled!
nem kell mindig sablonosan hárítani, hogy ez a férfi dolga...
már más világ van... Justin Bieber, Fluor stb... :D
Azért,mert.......
Sose fogod megtudni a mondat végét.:D
mert nem akar találkozni. Szórakozik és kész. Én pl. próbálkoztam régebben netesen, akkor azért mentem fel hogy találkozni tudjak lányokkal. Dumáltunk, aztán ha jól tudtunk beszélgetni akkor előbb-utóbb mindig felhoztam hogy találkozzunk. TÁRSkereső az oldal neve is. Ha szimpik vagyunk egymásnak akkor miért ne találkoznánk?
Viszont vannak olyanok akik csak szórakozni vannak ott (mint a te fickód), akik teljesen jól elvannak azzal hogy neten hülyitenek 5-10 csajt egyszerre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!