Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti örülnétek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti örülnétek, ha egy srác rátok adná a kabátotokat egy találkozó végén, készülődéskor (elsősorban 20 körüliek válaszát várom)?

Figyelt kérdés
Történt, hogy találkoztunk egy lánnyal, ő nem volt még 20, és nem is randi volt, inkább csak baráti beszélgetés. (Igaz, többet éreztem iránta, de nem mondtam meg neki.) Aztán amikor végeztünk, és kezdtünk öltözködni, elindultam felé, mert láttam, hogy fel akarja venni a kabátját. Mondtam, hogy segítek neki, erre ő szinte pánikszerűen, megriadva mondta, hogy "Nem kell!". Az biztos, hogy nagyon gátlásos, és nem nagyon szokott hozzá a fiúk társaságához. De úgy érzem, emiatt még nem kellett volna ennyire megijednie (vagy nem tudom, mi volt ez a részéről). Ti mit gondoltok erről, és hogyan reagáltatok volna (mármint a lány válaszolókra gondolok)? Köszi előre is.
2013. jan. 10. 20:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

ma 20:31

szép álom :)

gondolom arra gondoltál hogy küldjek egy képet :D

2013. jan. 10. 20:34
 12/22 anonim ***** válasza:

Mondani szerintem nem kell, csak úgy felsegíteni, mintha mi sem lenne természetesebb.

Amúgy ez pl. egy jó szűrő szerintem. Amelyik lánynak nem tetszenek az ilyen gesztusok, az úriemberhez illő viselkedés, az nálam leírja magát. Fenének kell olyan nő, akivel bunkózni kell.

2013. jan. 10. 20:34
 13/22 anonim ***** válasza:
én is örülnék 22L
2013. jan. 10. 20:36
 14/22 anonim ***** válasza:

Biztosan megköszönném (félreértések elkerülése véget nem kötelező +18as képnek lennie)

de nem köteleznélek rá. Ha szeretnél, szívesen várom ha nem akkor az ügy egy időre biztosan jegelve lesz. :)

2013. jan. 10. 20:40
 15/22 A kérdező kommentje:
#12: Gondoltam, előtte inkább közlöm vele, hogy mit fogok csinálni, mint hogy azért rémüljön meg, hogy esetleg taperolni akarom. Egyébként nem hinném, hogy ő olyan típus lenne, aki a bunkókat értékeli. Elég sokat beszélgettünk régebben msn-en, és nem ilyennek ismertem meg. Talán az lehet a baj, hogy nem hiszi el, hogy szerethető és egyáltalán nem csúnya, a szüleitől nem sok elismerést kapott, ráadásul sokáig tiltották is a fiúktól. Azt észrevettem, hogy beszélgetés közben is nagyon gátlásosan viselkedett, és én ebből azt vettem ki, hogy nem szokott hozzá ahhoz, hogy pl. fiúkkal kávézgasson és beszélgessen. Az érintésekhez meg talán még ennyire sem szokott hozzá. Van egy olyan megérzésem, hogy "titkol" valamit, vagy hogy fél közel engedni magához másokat, plusz ehhez jön az önbizalomhiány és a meg nem tapasztalt nőiesség.
2013. jan. 10. 20:42
 16/22 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Ja, hát ilyen speciális körülmények lehetnek, ezeket nem ismertem az ő esetében.
2013. jan. 10. 20:49
 17/22 A kérdező kommentje:
És egy ilyen lányhoz hogyan lehet közelebb jutni (pl. lelkileg)? Mert lehet, hogy elrontottam sok mindent, de szeretném őt "megszerezni", mert úgy érzem, ő áll a legközelebb ahhoz az "ideálhoz", akiről mindig is álmodtam. Szeretném neki bebizonyítani, hogy szerethető, hogy szép, csinos, és hogy nekem úgy kellene, ahogy van.
2013. jan. 10. 20:55
 18/22 anonim ***** válasza:

Megmondod neki?

Szerintem ha tényleg önbizalomhiányos, akkor ha ezeket őszintén elmondod neki, az nagyon jól fog esni neki.

2013. jan. 10. 21:00
 19/22 A kérdező kommentje:
Félek, hogy ő nem érez irántam semmit, meg én idősebb is vagyok nála jó pár évvel. Viszont ő az első lány az életemben, akivel kapcsolatban tényleg szerelmet érzek, mert megismerhettem annyira. És attól is tartok, hogy ha ezt így rázúdítanám, annak nem lenne jó vége. Másrészt meg ő is adhatott volna valami "jelet" pl. a találkozó után, ha nagyon akart volna, legalábbis szerintem. Így aztán tényleg nem tudom, mit tegyek. Tudom, hogy tisztáznom kellene a helyzetet, de valamiért nem akarok tőle is csak elutasítást kapni, mint eddig mindenki mástól. Jó lenne megértenem a viselkedését, de mintha előttem is falakat emelt volna, meg biztosan én is bénáztam egy sort, de nagyon bonyolult volt a helyzet. A találkozó után úgy éreztem, hogy nem gondol "úgy" rám, de lehet, hogy mindketten félreértettük egymást, nem tudom.
2013. jan. 10. 21:08
 20/22 anonim válasza:
én olyan szerencsés vagyok, hogy a párom 4 év után is felsegíti a kabátomat :) én imádom azt is ha kézencsókolnak elsô találkozásnál, attól viszont nagyon zavarba tudok jönni..
2013. jan. 10. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!