Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még normális pasi? :/
Figyelt kérdés
Aki tud szeretni, normális, őszinte, céltudatod, okos, de nem tudálékos, kedves egy lánnyal, udvarias, van humorérzéke, odafigyelő.2013. jan. 10. 19:21
22/29 A kérdező kommentje:
Mert? merre laksz?
2013. jan. 10. 19:51
23/29 anonim 

válasza:

Bács megyében? Én is! Az a kis gond, hogy hiába vagyok ilyen "pasi", de nem vagyok éppenséggel helyes.
24/29 anonim 

válasza:

én is ilyen pasit szeretnék :(
26L
25/29 anonim 

válasza:

én ilyennek érzem magam, mégis átb*szott eddig az összes lány, akivel komolyan gondoltam a kapcsolatunkat. Tudom, hogy nem helyes hozzáállás, de már meguntam, és nem veszem komolyan a lányokat. Nehéz normális párt találni, megtartani meg még lehetetlenebb
26/29 anonim 

válasza:

Van, csak van mellettünk egy lány, aki ezt kihozza belőlünk :D
27/29 anonim 

válasza:

Van, csak valahogy mégsem vevők erre a lányok sajnos...:(
28/29 A kérdező kommentje:
Szerintem meg vevők erre nem is egy.. Legalábbis én..:)
2013. jan. 11. 17:28
29/29 anonim 

válasza:

Sütök-főzök, ha kell, nem is akárhogy!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!