Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spanom, ha csajozik, mindig szokott szedni xanaxot. Ezt miért szedi előtte?
Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 18:01
1/15 anonim válasza:
Mert idióta.
A xanax egy vényköteles nyugtatószer.
Nem szabadna ezt ennie.
2/15 anonim válasza:
biztos ideges. vagy ha lányokkal tárgyal sokkot kap
3/15 A kérdező kommentje:
azt mondja, hogy FULL laza tőle
2013. jan. 10. 18:06
4/15 anonim válasza:
Mert valójában a xanax egy nyugtatószer és lazít. Így nem jönnek elő a cikinek mondott feszengések.
5/15 anonim válasza:
Azért közöld a barátoddal, hogy a nyugtatószerek függőséget okoznak. A Xanax egyébként is a nyugtatófüggők elég elterjedt gyógyszere.
6/15 anonim válasza:
mert így nem vörösödik el a csajok közelében, nem akad el a hanga, nem bénázik mert full nyugodt lesz tőle
én ataraxot szoktam bekapni de csak egy felet mert elálmosít
vagy komlóteázok, az egy kicsit lájtosabb
magamtól nem tudok laza lenni, egy nagy görcs vagyok, ez kilóméterekről érződik így muszáj valamit tenni
cigizni meg nem akarok, egy nyugtató kevésbé káros
és igen vényköteles és akkor mi van?
én azért kaptam mert sokszor nem tudok aludni
22L
7/15 A kérdező kommentje:
Köpőlégy, akkor basszus én is kiíratok egy ilyet!
2013. jan. 10. 18:11
8/15 anonim válasza:
Kérdező, az vényköteles így nehéz hozzájutni.
9/15 A kérdező kommentje:
Az nem problémó.
2013. jan. 10. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!