Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is szokott gyakran így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szokott gyakran így érezni?

Figyelt kérdés
Időnként úgy letepernék egy vonzó, csinos, fiatal lányt és szenvedélyesen szeretkeznék vele legszívesebben ott helyben ahol meglátom, de hirtelen eszembe jut, hogy ronda srác vagyok és nincs jogom szép barátnőhöz. Ez megy minden egyes nap. Már minden bajom van, de nincs mit tenni, aki nem egy adonisz, nem egy jó pasi, annak nincs joga a lányokhoz, ez van. Maradnak az álmok. :)
2012. dec. 21. 22:38
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Én nem szoktam így érezni, ha már így kérdezted.
2012. dec. 21. 22:38
 2/9 anonim ***** válasza:
azért ne keseredj el , eljön majd a te időd !!! mindenkit nem lehet megdugni !!!
2012. dec. 21. 22:39
 3/9 anonim ***** válasza:

35 fölött majd csökken egy kicsit a tesztó szinted és nem fogod ezt érezni.

addig meg nyugi:DDD.

2012. dec. 21. 22:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem szoktam, pedig én sem vagyok se alfakan, se milliomos, satöbbi. Egyszerűen nem érdekel! :)
2012. dec. 21. 22:43
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Van jogod nőhöz.Egy csomó csúnya lány is rohangál az utcán,ők is lehetnek kiéhezettek.A külső mellett a határozottság,humor és az anyagi helyzet is számít valamennyire egyébként.Sőt egyes nőknél utóbbiak fontosabbak a külsőnél is.
2012. dec. 21. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Szoktam így érezni,persze.Ahányszor egy jó nőt látok,főleg tavasszal.
2012. dec. 21. 22:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Előfordult néha,de megfelelően tudom koordinálni magam,így gondolat szintjén maradt az egész sajnos. :D
2012. dec. 21. 22:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, ahányszor ránézek a mz egyik lányra, de volt már szerencsém párkapcsolathoz. :)
2012. dec. 21. 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem érzek ilyet, mert nem vagyok egy sz*rjankó, aki csak bőgni tud. ;)
2012. dec. 22. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!