Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen gyakran szokott meglepni a párotok valamivel?
Figyelt kérdés
Ajándék, virág, vacsi, stb...
Szeretnétek, ha párotok gyakrabban lepne meg?
Mondjuk egy héten hány alkalom, ami normális és nem túl sok, de nem is érzitek úgy, hogy nem törődik veletek?
Mivel szokott meglepni?
2011. jún. 22. 07:50
2/4 anonim válasza:
Kb.havonta 2X meglephetne valamivel.
3/4 anonim válasza:
Ha valami különlegeset akarsz, akkor esetleg elviheted egy-két alkalommal vacsizni, elmehettek mozizni, ha nincs pénzed egy egész hetes nyaralásra, akkor csak egy napra ruccanjatok ki, menjetek a természetbe, fürdőbe. Ajándékot csak különleges alkalmakra!!! De ha virágot akarsz venni, akkor azt akár egybekötheted egy romantikus vacsorával, vagy akár más alkalommal is.
4/4 anonim válasza:
szerelmesek vagyunk egymásba,és nem ajándék halmazokra vágyok tőle.sőt,kifejezetten zavar,ha vesz nekem csak úgy valamit.a pasi dolga az,hogy szeressen,és nem az,hogy ajándékokkal halmozzon el.ezt meg is mondtam neki,hogy nekem ne hozzon ajándékokat ide.
szülinapomra azt kértem,hogy együtt töltsünk el egy 7végét,hát megtörtént.névnapomra egy tábla csokit kaptam,és minden nap vagy ezerszer elmondja,hogy mennyire szeret.nekem ez bőven elég.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!