Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyok az elvárásaim a lányokat illetően?
Külső: Szép, aranyos, egészséges arc, vékony, de egészséges láb, vékony, csinos, homokóra alak.
Belső: megértő, kedves, okos, jólelkű, nem butuska, vihogós, komolyan veszi a fiúkat, tájékozott, érdekes.
18/F
nincsenek magas elvárásaid...
az meg pláne nem baj, hogy a külsőt írtad elsőre, hiszen ez csak formaiság kérdése azzal meg ne foglalkozz, hogy van egy pár érzékeny lelkű itt és nem tudja mibe kössön bele, mert nem tenne semmit a puhos" testéért...
nem a belsőt látod meg először, hanem a külsőt és arra indulsz be, és jól írtad, ha ez nincs meg, akkor lehet valaki akármilyen rendes nem érdekel úgysem...
nem kell 10 dkg fenn akadni meg ilyenek, a lényeg, hogy ha úgy érzed, hogy neked ezek az elvárásaid és neked ez tetszik akkor tartsd is meg!....
és semmiképp ne törődj azzal amit más mond, amikor egy lányt majd meglátsz és megtetszik, lehet nem pont ilyen lesz akkor tök mindegy lesz, mert valamivel elvarázsol úgyis...
én lány vagyok és ezer egy ember próbálkozott már, de egyik sem tetszett és vártam, mert azt mondtam, ha egyedül maradok is évekig sem fogok olyannak összejönni aki nem tetszik.... és lám jött egy ember, lehet nem minden stimmel amit szeretnék, de megtetszett ....szóval ne aggódj, és ne adj lentebb, ha neked igy jó ....
Szerintem nem nagy elvárások! Én ilyesmi "paraméterekkel" rendelkezem :)
16/L
Köszönöm a válaszokat. Igen, tisztában vagyok az elvárásaimmal, és én is ezeket tudnám nyújtani egy lánynak. #21 Köszi, hogy kiálltál mellettem. És bevallom, én már a kérdés megírásakor azt hittem, hogy a belső tulajdonságok miatt lesznek majd viták. És legnagyobb meglepődésemre pont a külsőt kezdték a legtöbben kritizálni, holott az Mo-n elég általános, a tinilányok 97%-a ilyen, csak sokuk belül nem ilyen. És mi is van a maradék 3%-al? Sajnálom, de a testesebb, kövér lányok nem az eseteim, sajnálom. Én kitartok az ideálom mellett.
#22 Nem teljesen a tökéletesre gondoltam.
x23 Tényleg ilyen vagy? Akkor privizz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!