Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek gáz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek gáz, ha egy pasi nagyon hosszú ideje egyedül van, mert magasak az elvárásai, és nem akar leadni belőlük?

Figyelt kérdés
Ha valakinek pl. már évek óta nincs senkije, mert csak olyannal jönne össze, aki kívül-belül nagyon tetszik neki, és nem megy bele olyan kapcsolatba, amiről tudja, hogy úgysem lenne az igazi.
2013. jan. 10. 13:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem sincs jóideje barátnőm, de ha ezt firtatja valaki, csak azt válaszolom: "Ki vagy te a Mentalista?" :DD
2013. jan. 10. 14:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom... en varok mar egy ideje egy t'wilek lanyra, tudjatok, az a nyulvanyos feju kek no a starwarsban... tudom, hogy egyszer majd megjelenik, addig meg nem akarok senkit, mert elszalasztanam.. meg nekem olyan no kell m7nt o es kesz, mast nemfogadok el!
2013. jan. 10. 14:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond, ha valakit szeretni fogsz, legalább meg is fogod becsülni, mert tudod, hogy nem teremnek normális nők minden bokorban.
2013. jan. 10. 14:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Persze mindenki maga dönti el csak szerintem érdemes egy magadhoz való csajt találni mert addig csak ülsz vársz és el megy melletted az élet.

Ha máshonnan nézzük, magadhoz képest magasak az elvárásaid tehát egy olyan csajt kell találnod akinek magához képest alacsonyabb elvárásai vannak. Nem egyszerű.

2013. jan. 10. 15:35
 15/17 A kérdező kommentje:

Hát a másik dolog meg, hogy egyáltalán hogyan határozod meg, hogy te mennyire vagy jó? Nyilván extrém eseteket leszámítva.

Meg ott van az is, hogy kinek mi az érték. Kinézet, pénz, humor, intelligencia, stb.

Ezen kívül még mindig tényező a kompatibilitás, hogy két ember mennyire tud "kapcsolódni". Lehet (sőt, tapasztalat) hogy amelyik lányba én halálosan szerelmes lennék, az másban semmit se mozdítana meg.

Szóval szerintem ezt nem lehet ilyen egyszerűen meghatározni, hogy kinek milyen elvárásai lehetnek.

2013. jan. 10. 16:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem elég lenne egy átlagos külsejű, okos és gyermektelen nő. Na ez 35 évesen lehetetlen kihívás.
2013. jan. 11. 07:40
 17/17 anonim ***** válasza:

En 4 eve vagyok egyedul. Csak ket kapcsolatom volt, 2 ev volt mindketto.

Nem vagyok dicsekvo, de jol nezek ki, fiatalabbnal a koromnal, sokat adok magamra ill. foglalkozom magammal.

En sem kaptam meg magamnak megfelelo ferfit, aki bejott volna az meg epp nem akart semmit. De ahogy mas is mondta inkabb varok, minthogy az elso emberrel aki jon kapcsolatba lepjek. Igenis vannak elvarasaim, es ez igy jo mert ha az a bizonyos szerelem elmulik, akkor mar nem is lesz talan olyan erdekes a valosagra ebredni.

Folyamatosan dicserik az emberek a kinezetem. Amugy nem vagyok plazacica sem, de teljesen elegedett vagyok a kinezetemmel es magabiztos vagyok. Csak mar neha unalmas egyedul....

2013. okt. 23. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!