Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek az olyan pasikról, (biztos lesújtó) akik a lányoknál való sikertelenség miatt a tanulásba menekülnek?
Miért ne számítana? Ez is baromság.
Én egyszer megismerkedtem egy pasival. Valami eszméletlen csúnya volt. Mikor hazamentem még mosolyogtam is, meg egyben sajnáltam, hogy ilyen borzalmas külsővel áldotta meg az ég. Utána megint összefutottunk és elkezdett mesélni. Sejtettem, hogy eszes, már elsőre, de akkor. Teljesen levett a lábamról. Közben rájöttem, hogy mesteri humora is van.
És nagyon megszerettem, tényleg, őszintén szerelmes voltam belé, akkor már nem érdekelt, hogy hogy nézett ki, képtelen voltam csúnyának látni, szép lett a szememben.
Gratulálok.biztos jobb volt hozzábújni egy földrajz könyvhöz...
Amúgy szerintem nem arról van szó,hogy a 'tanulásba menekülsz,hanem azt hiszed magadról,hogy ha sokat tanultál akkor okos is vagy...és ezt fel is használod és lenézed a többieket és 'felvágsz azzal,hogy te ennyi mindent tanultál...közben az élethez meg olyan hülye lehetsz,mint a s*gg,mert semmi tapasztalatod sincs az emberi kapcsolatokhoz...
Akkor én biztos hazudtam.
Akinek nincs elég esze,annak nálam nincs esélye. Nem tudok egy butával mit kezdeni.
olvasd el. Én a gyúrásba menekültem és mindig felpumpál önbizalommal, tudom hogy napról napra egyre izmosabb leszek! Minden amit leírnak itt valóság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!