Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismertek valamilyen oldalt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek valamilyen oldalt, fórumot, ahol ilyen emberek vannak?

Figyelt kérdés
Hol találhatnék olyan fiúkat, lányokat, akikkel egy élő beszélgetés, találka mellett egymás sikertetlenségét a másik nemnél elmesélhetnénk egymásnak és talán így könnyebb lenne elviselni azt, hogy senkinek sem kellünk?Én beismerem, hogy ronda vagyok és csak is az én hibám hogy nem volt még barátnőm. Egy ronda fiú senkinek sem kell, ez érthető. Nekem sem kéne olyan lány, aki testileg nem vonzó a számomra, hiába kedves meg rendes jellemre. Nem tudnék vele boldog lenni.

2012. aug. 28. 20:12
 1/5 Mókusgyilkos ***** válasza:

dehogy nem: a defektes / perverz csajoknak v esetleg még a rondáknak.

a részvét kártyát akarod kijátszani 1 jó kis vigasztalás kombóval csak nem v olyan reménytelen mint azt gondolná az ember :D

2012. aug. 28. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem ronda vagy hanem átlagos mint én még akkor is piszok nehéz tud lenni összeszedni egy csinosnak mondható csajt mert sajna nem csak a külsőn múlik hanem sok más dolgon. Van amikor tényleg nem tehet róla az ember, viszont mindenkinek a saját döntése hogy hajlandó-e változni a cél érdekében. Én pl. szeretnék de nem tudom hogy sikerülni fog-e.
2012. aug. 28. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez az oldal pontosan ilyen. Minden nap vagy 5, a tiédhez hasonló (csak sokszor kevésbé intelligensen megfogalmazott) kérdés van.
2012. aug. 28. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Alapíts nyomi klubot! Innen tonnaszám szedhetnél össze tagokat! :D

Én láttam már világszép csajok oldalán nudli palikat és izmos Adoniszok mellett is snassz csajokat, úgyhogy a hozzád hasonló nyomiknak a fejükben van a gond nem a külsejükben!!!

27F

2012. aug. 29. 01:22
 5/5 harleynagyi ***** válasza:
nemhiszem hogy ronda vagy ha nem az onbizalmad van padlo alatt , Figyelj ide ad sajat magad legyen sajat szemelyiseged ne akarj mas lenni es ne erdekeljen ha egyket ures feju cicababak nem allnak veled szoba .
2012. aug. 30. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!