Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem randizik velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem randizik velem egyetlen hölgy sem? (lent)

Figyelt kérdés

Még fiatal vagyok (21), de az eddigi próbálkozásaim sikertelenek voltak a lányoknál. A tanáraim és mások szerint is egy megbízható és rendes fiú vagyok; szeretek segíteni másoknak, kedves vagyok, türelmes. Eddig összesen 2 randit beszéltem meg ugyanazzal a lánnyal interneten keresztül, de ő egyikre sem jött el. Próbálkoztam a "való életben is": az egyetemről egy lányt, akivel elvileg jóban voltam, kérdeztem meg udvariasan és kedvesen, hogy eljönne-e velem mondjuk egy kávézóba beszélgetni, ismerkedni. Természetesen miért is lett volna igenlő a válasz...

Rengeteg lánynál próbálkoztam már, de a kedvesség, megbízhatóság, az, hogy nem beszélek rondán, semmit sem számít? A külsőmről lányok mondták azt, hogy nem vagyok taszító, nem vagyok ronda, egy picikét jóképűnek is tartanak.

Nem értem, átok ül rajtam? Min változtassak, hogy sikeresebb legyek, egyáltalán kell-e változtatnom? Nem szeretnék megbízhatatlan bunkó lenni :( El vagyok keseredve. Köszönöm a válaszokat előre is!

2012. aug. 22. 11:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Ezek a lányok szinglik voltak? Most kísértetiesen egyik csoporttársam jutott eszembe, akivel a vizsgaidőszak végén összefutottunk, alapvetően elég jóban vagyunk, elhülyéskedünk (mérnöki szak) és akkor ő is el akart hívni fagyizni, vagy csak kávézni egyet, amire inkább nemet mondtam. Egyrészt kicsit nyomulásnak éreztem, másrészt van párom, aki gyanítom nem díjazná, ha kettesben fagyizgatnék más srácokkal.

Az is lehet, hogy a túláradó kedvességed kicsit fordítva sül el és megragadsz mindig a barát zónában. Amúgy meg ne keseredj el, a mit tudom én hány milliárdból ez még csak két lány elutasítása volt. Van még pár rajtuk kívül. :)

2012. aug. 22. 11:30
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
A nőknek hazudni kell, mindenki azt csinálja. Mond nekik hogy plasztikai sebész vagy, le sem tudod majd vakarni magadról őket.
2012. aug. 22. 11:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem kell annyira akarni, aztán majd összejön. Az eddigi elutasításokat meg fogd fel úgy, hogy élettapasztalat. Nem maradsz le semmiről :)
2012. aug. 22. 11:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem elég lenne a meghívás a kávéra/fagyira, nem kell hozzátenni, hogy ismerkedni, beszélgetni akarsz. Legyél laza. A netes csajnál ő volt a gyáva, hogy nem ment el, az nem a te hibád.

Talán nem a megfelelő lánynál próbálkoztál, elcsépelt dolog, de így van. Nekem katasztrofális volt az első randim a férjemmel, filmbe illő, később is inkább csak nehézségek voltak, mégis összejött, biztos meg volt írva :)

2012. aug. 22. 11:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Ja,én is így voltam egyik lány évfolyamtársammal az egyetemen. Mindig amikor el akartam hívni,kitért,hogy most barátnőivel megy erre arra...stb. Hát elegem lett. Amúgy meg az a szopás,h szinte minden lány,aki nekem megtetszik,az már 90%-ban foglalt. És azt mondjuk megértem,mert tényleg iszonyat szar érzés,amikor nagy nehezen rászánod magad,és elhívod,aztán meg kiderül,h van barátja,és nemet mond. Aztán ha egy helyre jártok,akkor később is olyan kínos érzés vele találkozni. Egyszer történt meg velem,és soha nem akarom h megismétlődjön.

Ezért én ezzel felhagytam,és inkább flegma bunkóvá váltam,aki soha senkit nem hív el sehova. ha véletlen összefutunk valakivel,akkor elbeszélgetek ,miért ne,de soha nem nyomulok. És így néha maguk a lányok keresnek meg,hogy beszélni akarnak velem...stb.

Le kell szarni őket,és ők fognak keresni,vagy legalábbis mindjárt nagyobb érdeklődést mutatnak majd irántad,mintha ott jópofiznál nekik.

Mérhetetlen nagy önfegyelem kell hozzá,de hosszútávon megéri,mert inkább legyél büszke magányos farkas,mint egy szerencsétlen nyomulós nyomi...

2012. aug. 22. 11:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Mindegyikre ment a zöld kéz! Hasznos tapasztalatokkal gazdagodtam azt hiszem :)
2012. aug. 22. 11:58
 7/9 anonim ***** válasza:

30 fölött jön majd el a te időd, ifjú harcos :D Az ilyen korú lányoknál (tisztelet a kivételnek) még nem az a menő, ha kedves, rendes vagy. Ezek tipikusan olyan tulajdonságok, amikkel fantasztikus férj és apa leszel, ám a huszonpár éves csajok az esetek jelentős részében nem gondolkodnak még házasságban. Ismét kihangsúlyozom, hogy tisztelet a kivételnek, mielőtt még letámadna a gyakori kérdések összes hölgye, hogy ők bizony már 8 évesen is gyereket és férjet akartak maguknak és ki vagyok én, hogy ilyeneket merek állítani. Tehát két dolgot tehetsz:

1) megváltozol, lejjebb adsz a kedvességedből, nem leszel olyan, aki azonnal ugrik, ha valaki valamit kér tőle

2) maradsz olyan, amilyen vagy és nem keseredsz el, hiszen az idő neked dolgozik :P

Én biztos az utóbbit választanám, hisz jómagam is így teszek :D

23/F

2012. aug. 22. 12:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehetsz te megbízható, kedves, türelmes, segítőkész stb, ezek belső tulajdonságok. Ha a külsőd nem felel meg nekik, akkor leszarnak.
2012. aug. 22. 12:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Ismerek egy srácot aki most 28 éves és még szűz, mert annyira unalmas és smucig hogy nem jön össze neki a randi talán volt már neki pár kóbor csók de az kevés egy 28 éves férfinak. Annyira akart a csajokkal beszélgetni de annyira akarta hogy ezzel csak el ílyesztette a csajokat mert butaságokat kérdezett és nem tudott olyan témát feldobni ami a csajokat is érdekli. Nem nézett ki ő sem rosszul de mikor megszólalt egyszerűen csak percekig nézték a csajjal egymást. Szóval a lényeg ha nincsen duma akkor az baj. A legcsúnyább pasinak is akad ha jó a dumája ha vicces ha tud beszélni.
2012. aug. 22. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!