Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megváltozni? Izzad a tenyerem, s reszket a gyomrom ha lánnyal beszélgetek négyszemközt.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. 16 éves fiú vagyok. Az én problémám az lenne, hogy amikor beszélgetek 1 lánnyal(legyen az ismerős vagy ismeretlen), nem tudok felszabadult lenni(vagy nagyon nehezen jutok el arra a szintre). Van, hogy ismerőssel(5 évvel idősebb, úgyhogy eszembe se jutott semmi) megyünk sétálni s a kezem meghidegül, én kicsit mintha dadognék, reszketne kicsit a hangom s a gyomrom, vagy pedig folyik a víz a hátamról. Ugyanez történik szinte mindenkivel minden találkozáskor. Önbizalmam nem túl nagy, de kicsi van. Akikkel sokat beszélgetek, nagyon értelmesnek s okosnak, komolynak, megbízhatónak mondanak. Mi a magyarázat rá? Mit tudok tenni? Nagyon várom a tanácsaitokat :) Köszönöm!
Hozza kell szoknod az ilyen helyzetekhez. Majd meglatod, hogy idovel (ha tovabbra is beszelgetsz lanyokkal es nem hatralsz meg) ez a dolog enyhulni fog es az is benne van hogy el is mulik/kinovod.
Tedd ki magad szandekosan minnel tobb ilyen helyzetnek, fejleszd magad. Ahogy javul majd a helyzet egyre tobb onbizalmad lesz mert latni fogod, hogy fejlodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!