Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl vékony vagyok? Fiúk, lányok?
Itt egy kép,persze nem rólam,de körül belül nekem is ilyen a testalkatom...tudom,hogy nagyon vékony vagyok..több orvosnál is voltam,de nem vagyok anorexiás,csak ilyen vékony vagyok...mindenféle vitaminokat stb. szedek,hiába nagyon sokat eszem egy nap akkor sem hízok semmit....fiúk ez nagyon zavar titeket???,
Nemkell aggódnod, más nők azért kínozzák magukat hogy így nézzenek ki.Te azon szerencsések közé tartozol akinek erre nincs szüksége, egyszerűen csak jó az anyagcseréd.
De ha hízni akarsz akkor ne vitaminokat egyél, hanem lassíts az életstílusodon, nemtudom milyen a személyiséged, de csinálj olyat amitől felszaladnak rád a kilók, de nemajánlom, jóvagy ahogy vagy.
18/F
Én 21 éves vagyok, kb így nézek ki én is, semmitől se hízok, 42 kg és 155 cm vagyok kb. 17 éves korom óta. Nem vagyok anorexiás, csak ezt örököltem, és kis súllyal születtem. Szerintem sportolj, és ne vitaminokat szedj, hanem egyél rendese. Nem kell a kilókat számolgatni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!