Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl vékony vagyok? Fiúk, lányok?
Figyelt kérdés
Itt egy kép,persze nem rólam,de körül belül nekem is ilyen a testalkatom...tudom,hogy nagyon vékony vagyok..több orvosnál is voltam,de nem vagyok anorexiás,csak ilyen vékony vagyok...mindenféle vitaminokat stb. szedek,hiába nagyon sokat eszem egy nap akkor sem hízok semmit....fiúk ez nagyon zavar titeket???,
2013. jan. 9. 17:08
11/27 anonim válasza:
Ez nagyon vékony nekem. Mondjuk én se vagyok hű de széles :D Viszont ha azért vagy ilyen, mert nem tudsz hízni és nem azért mert ilyen vékony akarsz lenni, akkor nem zavar.
12/27 anonim válasza:
túl vékony...
és ezt vékony lányként mondom
ez már szerintem durva
bocsi
13/27 anonim válasza:
Nekem pont ez tetszik.Hàny èves vag
14/27 anonim válasza:
Szerintem ez tökéletes
Sokan szeretnének ilyennek lenni :D
15/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat a pozitív és a negatív válaszokat is :) 17 éves vagyok
2013. jan. 9. 18:01
16/27 A kérdező kommentje:
és szoktam sportolni is,úszom és szeretek röpizni is
2013. jan. 9. 18:03
17/27 anonim válasza:
Vékonyka vagy, de ez szerintem nem feltétlenül hátrány. Sokan szeretik az ilyen alakot és nem kell félned, hogy elhízol. :) Még nagyon fiatal vagy, később valószínűleg még fogsz kerekedni kicsit a megfelelő helyeken.
18/27 anonim válasza:
na az zsír, én is 17 vagyok...:D amúgy ilyen az alkatod, ezzel nincs mit tenni, Te így vagy normális, és nem, szerintem ez egyáltalán nem túl vékony...
19/27 A kérdező kommentje:
Igen netes kép mert nem akartam magamról felrakni,erre az oldalra képet....kerestem a neten egy képet olyan lányról akinek az alkata olyan mint az enyém...ebben nem tudom mi rossz van...lehet,hogy te bármilyen oldalra szívesen feltöltögeted magadról a képeidet,de bocs nem mindenki ilyen már ne haragudj :)
2013. jan. 9. 18:26
20/27 A kérdező kommentje:
és hozzá teszem,hogy azt egy szóval sem mondtam,hogy úgy nézek ki mint az a lány csak a test alkatom olyan...teljesen eltér a kűlsőm attól a lányétól nekem Félig hosszú barna hajam van,kék szemem és nem vagyok olyan magas sem....ez a kép csak a testalkatban egyezik a sajátommal
2013. jan. 9. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!