Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl vékony vagyok? Fiúk, lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl vékony vagyok? Fiúk, lányok?

Figyelt kérdés

Itt egy kép,persze nem rólam,de körül belül nekem is ilyen a testalkatom...tudom,hogy nagyon vékony vagyok..több orvosnál is voltam,de nem vagyok anorexiás,csak ilyen vékony vagyok...mindenféle vitaminokat stb. szedek,hiába nagyon sokat eszem egy nap akkor sem hízok semmit....fiúk ez nagyon zavar titeket???,

[link]

2013. jan. 9. 17:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ez nagyon vékony nekem. Mondjuk én se vagyok hű de széles :D Viszont ha azért vagy ilyen, mert nem tudsz hízni és nem azért mert ilyen vékony akarsz lenni, akkor nem zavar.
2013. jan. 9. 17:27
 12/27 anonim ***** válasza:

túl vékony...

és ezt vékony lányként mondom

ez már szerintem durva

bocsi

2013. jan. 9. 17:40
 13/27 anonim ***** válasza:
Nekem pont ez tetszik.Hàny èves vag
2013. jan. 9. 17:47
 14/27 anonim válasza:

Szerintem ez tökéletes

Sokan szeretnének ilyennek lenni :D

2013. jan. 9. 17:49
 15/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat a pozitív és a negatív válaszokat is :) 17 éves vagyok
2013. jan. 9. 18:01
 16/27 A kérdező kommentje:
és szoktam sportolni is,úszom és szeretek röpizni is
2013. jan. 9. 18:03
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Vékonyka vagy, de ez szerintem nem feltétlenül hátrány. Sokan szeretik az ilyen alakot és nem kell félned, hogy elhízol. :) Még nagyon fiatal vagy, később valószínűleg még fogsz kerekedni kicsit a megfelelő helyeken.
2013. jan. 9. 18:06
 18/27 anonim ***** válasza:
na az zsír, én is 17 vagyok...:D amúgy ilyen az alkatod, ezzel nincs mit tenni, Te így vagy normális, és nem, szerintem ez egyáltalán nem túl vékony...
2013. jan. 9. 18:19
 19/27 A kérdező kommentje:
Igen netes kép mert nem akartam magamról felrakni,erre az oldalra képet....kerestem a neten egy képet olyan lányról akinek az alkata olyan mint az enyém...ebben nem tudom mi rossz van...lehet,hogy te bármilyen oldalra szívesen feltöltögeted magadról a képeidet,de bocs nem mindenki ilyen már ne haragudj :)
2013. jan. 9. 18:26
 20/27 A kérdező kommentje:
és hozzá teszem,hogy azt egy szóval sem mondtam,hogy úgy nézek ki mint az a lány csak a test alkatom olyan...teljesen eltér a kűlsőm attól a lányétól nekem Félig hosszú barna hajam van,kék szemem és nem vagyok olyan magas sem....ez a kép csak a testalkatban egyezik a sajátommal
2013. jan. 9. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!