Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl vékony vagyok? Fiúk, lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl vékony vagyok? Fiúk, lányok?

Figyelt kérdés

Itt egy kép,persze nem rólam,de körül belül nekem is ilyen a testalkatom...tudom,hogy nagyon vékony vagyok..több orvosnál is voltam,de nem vagyok anorexiás,csak ilyen vékony vagyok...mindenféle vitaminokat stb. szedek,hiába nagyon sokat eszem egy nap akkor sem hízok semmit....fiúk ez nagyon zavar titeket???,

[link]

2013. jan. 9. 17:08
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Sokan szeretnének ilyenek lenni, és szerintem nem rossz, de azért pár kilót felszedhetnél. F
2013. jan. 9. 17:09
 2/27 anonim ***** válasza:
bikavadító...Még nem túl vékony.
 3/27 anonim ***** válasza:
Bocs, de ez iszonyat.
 4/27 ASOT ***** válasza:
hát közel áll az anorexiához de ez még nem az.
2013. jan. 9. 17:10
 5/27 anonim ***** válasza:
52%
szerintem ez bőven tökéletes:).., nincs is rosszabb, mint egy dagadt lány....
2013. jan. 9. 17:15
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem már nagyon nagyon vékony. Sportolj valamit, és ha hízni nem is fogsz (de lehet hogy híznál egy kicsit ha rendesen kajálnál mellé) de látszik legalább hogy feszes formás vagy.
2013. jan. 9. 17:17
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen alakom van és tapasztalatból mondom, hogy sok fiúnak bejön. :D Ezenkívül vannak lányok akik irigyelnek amiért én nem hízok meg bármit is teszek. :D
2013. jan. 9. 17:17
 8/27 anonim ***** válasza:
túl vékony
2013. jan. 9. 17:18
 9/27 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. jan. 9. 17:20
 10/27 anonim válasza:

húúúú élek halok az ilyenekért, cask nagyon kevés van belőlük :) lehet vicces, de nem érdekel senki és dobok egy pmt:D

Korodat eláruolod amugy?:)

2013. jan. 9. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!