Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová járnak szórakozni vagy hol lehet megismerkedni ilyen fiúkkal?
Szeretnék megismerkedni rock vagy alternatív zenét hallgató emberekkel. Tudom, hogy a zenei ízlés nem minden, de szerintem fontos a közös pont és ez valamennyire a gondolkozást is tükrözi, ezért nem tudok egy hullámhosszra kerülni egy disco-s sráccal.
De nem tudom, hogy koncerteken kívül hová is járnak ők és ráadásul nálam az is nehezíti a dolgot, hogy nem látszódik a külsőmön a zenei ízlésem, elég félénk is vagyok és már nem is olyan fiatal.
(Bocs, ha esetleg nem jó a kategória.)
Hát én is rock,metál vonalon mozgok.
A haverjaim kocsmázni járnak csak,meg koncertekre.Én mostanában sehova.Ha akarod privátba írok neked helyet,ahol vannak.de így nem...
Én nagy többségben metál és rock zenét hallgatok :-) Viszont nem nagyon járok el szórakozni. Inkább csendes beülős sörözők egy-egy baráttal. Néha koncert, ha olyan a banda és megéri. Ezen felül színházba járok még, meg kirándulni szórakozás képen :-D
... mert én sem vagyok már olyan fiatal ... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!