Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hová járnak szórakozni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová járnak szórakozni vagy hol lehet megismerkedni ilyen fiúkkal?

Figyelt kérdés

Szeretnék megismerkedni rock vagy alternatív zenét hallgató emberekkel. Tudom, hogy a zenei ízlés nem minden, de szerintem fontos a közös pont és ez valamennyire a gondolkozást is tükrözi, ezért nem tudok egy hullámhosszra kerülni egy disco-s sráccal.

De nem tudom, hogy koncerteken kívül hová is járnak ők és ráadásul nálam az is nehezíti a dolgot, hogy nem látszódik a külsőmön a zenei ízlésem, elég félénk is vagyok és már nem is olyan fiatal.

(Bocs, ha esetleg nem jó a kategória.)

2013. jan. 9. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát én is rock,metál vonalon mozgok.

A haverjaim kocsmázni járnak csak,meg koncertekre.Én mostanában sehova.Ha akarod privátba írok neked helyet,ahol vannak.de így nem...

2013. jan. 9. 15:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Megköszönném, ha írnál ilyen helyet.
2013. jan. 9. 15:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Rockkocsmák,koncertek.Egyébként hozzám is a rock,metal zenék állnak a legközelebb.Bár én nem vallom magam rockernek.Én olyan különc,álmodozó típus vagyok:)
2013. jan. 9. 16:10
 4/8 A kérdező kommentje:
És Budapesten tudsz esetleg rockkocsmákat? Még nem olyan régóta élek itt. Amúgy én sem vallom magam rockernek, de attól még ilyen zenét hallgatok :)
2013. jan. 9. 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nagy többségben metál és rock zenét hallgatok :-) Viszont nem nagyon járok el szórakozni. Inkább csendes beülős sörözők egy-egy baráttal. Néha koncert, ha olyan a banda és megéri. Ezen felül színházba járok még, meg kirándulni szórakozás képen :-D

... mert én sem vagyok már olyan fiatal ... :-D

2013. jan. 9. 16:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is jobban szeretem a beülős, sörözős helyeket, csak azért nem árt, ha jó zene is szól ott és a társaság is hasonló zenéket kedvel. Tudtok ilyen helyeket Pesten?
2013. jan. 9. 16:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem! :-( Nem Pesten lakom ... Bár szemezek vele, hogy felköltözzem :-D Úgyhogy kíváncsi vagyok én is!
2013. jan. 9. 16:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Sok ismerősöm van népzenei körből. Teljesen meg szoktak lepődni, amikor elmondom, hogy az alt.rockot is nagyon szeretem. A helyedben nem korlátoznám le az ismerkedést egy zenei vonalra. Inkább valami ettől független területet keresnék.
2013. jan. 9. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!