Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány akivel randizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akivel randizni akarok csak a barátnője nem enged senkit a közelébe, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A lány látszólag ugyan azt érzi mint én. Vonzódunk egymáshoz, csak picit halgatag tipus. Namost a barátnője eréjesebb csaj, és elzár minden pasit tőle. Megfűzzem a bnőjét,h hadjon minket, vagy picit erőssebb hangnembe kűldjem el legelni más vadászmezőkre :D Mit tehetnék?

2013. jan. 9. 14:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én a következöt tenném: odamennék kettöjükhöz, és nyíltan odaállnék a csaj elé, hogy lenne-e kedve veled találkozni. Ha megkérdezi, h randira hívod-e, igen.

Két lehetöség van:

A, igent mond, és akkor tiszta sor, a csaj észhez tér, és majd kettejük közt lefocizzák az esetleges nézeteltérést

B, nemet mond, ami lehet, h azért van, mert a bnöje elött nem mer igent mondani, de az nekem tök mindegy lenne. Ha ennyire befolyásolja a barátnöje, akkor jobb is úgy, mert még éretlen. Lehet h nem tetszel neki, és azért mond nemet, az sem gond, megpróbáltad. Elköszönnék, mondanám, hogy jó semmi baj, csak nem bocsájtottad volna meg magadnak, hogy nem kérdezed meg, ha valaki ennyire megfog, mint ö. És udvariasan lelépnék.

2013. jan. 9. 15:23
 12/14 A kérdező kommentje:
Van pasija az önző fruskának... Áh ördögi kör ez... :/ valami jó ötlet srácok?
2013. jan. 9. 16:26
 13/14 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik! Köszönöm!
2013. jan. 9. 16:28
 14/14 anonim válasza:
Próbálj akkor beszélni a lánnyal amikor nincs ott a barátnője!
2013. jan. 12. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!