Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem megy a "bárkivel járás" dolog?
Nem értem, mert az össz haveromnak tényleg knvára nem számít, hogy ki az a lány, milyen a személyisége, mennyire vonzza, vagy érdekli őt a lány, bárkivel tudnak járni, Kéthetente-havonta más barátnőjüket mutatják be nekem, és mindegyikkel olyan jól elvannak (látszólag úgy értem mindegyikkel ugyan-úgy ölelkezik, kézen fogva mennek, csókolóznak, mintha az előző "nagy szerelme" lenne az a lány)
Na nekem ez nem megy sehogy sem.
Nem tudom hogy ez a normális vagy velem van-e a gond(gondolom) de amikor volt olyan lány, akinek tetszettem, vagy legalábbis ezt mondogatta, akkor amikor közel hajolt hozzám, csak úgy, vagy hirtelen megölelt, nem éreztem jól magam. Kellemetlen volt az egész...:S
Most nem arról van szó, hogy ronda volt a lány, vagy a személyisége, csak nem tetszett semmi benne úgy.
A többi haveromnak ez semmit nem jelent, tényleg azzal járnak akivel gondolják, és nem számít nekik semmi.
Nekem ez miért nem megy?
9-es:
Rövid távon ez r.hadt nehéz már, és valahogy azt érzem, h én b.sztam el, amikor 18 évesen nem mertem lépni... Most nem állnék itt 29 éves fejjel 1 nyamvadt 3 hónapos kapcsolattal a hátam mögött... :(
Szóval ha fiatal vagy még (18-20 éves körül), szerintem éld ki magad ugyanúgy mint a barátaid, annak ellenére, h úgy gondolod, h ez nem jó... hidd el, visszasírod majd még az elszalasztott lehetőségeket! Tudom, sajnos tapasztalat!
Nagyon vágyok már egy igazi párkapcsolatra, vagy akár csak egy sima szexkapcsolatra is, de tapasztalatlanságom miatt valahogy folyton elrontok valamit, mert még csak egy randi sem akar már összejönni. Valószínűleg látszik rajtam h nagyon akarom a dolgot, és ez lehet "ilyesztő", de hát mit tegyek?! Megjátszani nem tudom magam, nem vagyok jó színész, rögtön látszik az arckifejezésemen, ha valami nem tetszik, vagy izgulok...
Ördögi kör ez, és valahogy nem látom már a kiutat... pedig tudnék szeretni!! :(
29 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!