Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem megy a "bárkivel járás" dolog?
Nem értem, mert az össz haveromnak tényleg knvára nem számít, hogy ki az a lány, milyen a személyisége, mennyire vonzza, vagy érdekli őt a lány, bárkivel tudnak járni, Kéthetente-havonta más barátnőjüket mutatják be nekem, és mindegyikkel olyan jól elvannak (látszólag úgy értem mindegyikkel ugyan-úgy ölelkezik, kézen fogva mennek, csókolóznak, mintha az előző "nagy szerelme" lenne az a lány)
Na nekem ez nem megy sehogy sem.
Nem tudom hogy ez a normális vagy velem van-e a gond(gondolom) de amikor volt olyan lány, akinek tetszettem, vagy legalábbis ezt mondogatta, akkor amikor közel hajolt hozzám, csak úgy, vagy hirtelen megölelt, nem éreztem jól magam. Kellemetlen volt az egész...:S
Most nem arról van szó, hogy ronda volt a lány, vagy a személyisége, csak nem tetszett semmi benne úgy.
A többi haveromnak ez semmit nem jelent, tényleg azzal járnak akivel gondolják, és nem számít nekik semmi.
Nekem ez miért nem megy?
Bárkivel?? Szóval nekik mindegy h egy gorilla vagy egy bálna vagy egy Mila Kunis az illető csak nő legyen??
Szerintem ne legyen neked mindegy az, hogy kivel leszel együtt.
Azért mert neked fontos h szeresd is a lányt és ne csak azért ölelgesd meg ilyenek h menő legyél mások szemében vagy mert ez a megszokott. És ez így van jól ;)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!