Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nekem miért nem megy a "bárkiv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nem megy a "bárkivel járás" dolog?

Figyelt kérdés

Nem értem, mert az össz haveromnak tényleg knvára nem számít, hogy ki az a lány, milyen a személyisége, mennyire vonzza, vagy érdekli őt a lány, bárkivel tudnak járni, Kéthetente-havonta más barátnőjüket mutatják be nekem, és mindegyikkel olyan jól elvannak (látszólag úgy értem mindegyikkel ugyan-úgy ölelkezik, kézen fogva mennek, csókolóznak, mintha az előző "nagy szerelme" lenne az a lány)

Na nekem ez nem megy sehogy sem.

Nem tudom hogy ez a normális vagy velem van-e a gond(gondolom) de amikor volt olyan lány, akinek tetszettem, vagy legalábbis ezt mondogatta, akkor amikor közel hajolt hozzám, csak úgy, vagy hirtelen megölelt, nem éreztem jól magam. Kellemetlen volt az egész...:S

Most nem arról van szó, hogy ronda volt a lány, vagy a személyisége, csak nem tetszett semmi benne úgy.

A többi haveromnak ez semmit nem jelent, tényleg azzal járnak akivel gondolják, és nem számít nekik semmi.

Nekem ez miért nem megy?

2013. jan. 7. 19:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne akarj te is érzelemmentes tuskó lenni mint ők.
2013. jan. 7. 19:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Szóval ez az "érzelemmentesség"?
2013. jan. 7. 19:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg te vagy a normális! Szóval azzal nem érzed jól magad aki nem vonzó számodra? Nincs ezzel semmi baj.
2013. jan. 7. 19:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Erősen kétlem , hogy a barátaidnak "kapcsolataikban" más is van a dugáson kívül.
 5/11 anonim ***** válasza:
Sztem ez teljesen normális :) legalábbis én sem akarok olyan fiúkkal járni akivel nem érzem azt a bizonyos szikrát :D
 6/11 anonim ***** válasza:

Bárkivel?? Szóval nekik mindegy h egy gorilla vagy egy bálna vagy egy Mila Kunis az illető csak nő legyen??

Szerintem ne legyen neked mindegy az, hogy kivel leszel együtt.

2013. jan. 7. 19:36
 7/11 anonim válasza:

Azért mert neked fontos h szeresd is a lányt és ne csak azért ölelgesd meg ilyenek h menő legyél mások szemében vagy mert ez a megszokott. És ez így van jól ;)

18/L

2013. jan. 7. 19:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem se megy... sajnos senki se akar velem járni.
2013. jan. 7. 20:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem azon sose sírj, hogy nem lettél felszínes. Rövid távon nehezebb így, de hosszabb távon neked jobb.
2013. jan. 10. 13:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Te vagy a normális. Ők nyilván nem válogatósak, esetleg nem olyan igényesek, elvannak mindenféle lánnyal. Te bizonyára komolyabb érzelmekre vágysz :) Türelem, válogass tovább, és lesz hozzád illő csajszi :)
2013. jan. 10. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!