Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felnőttek szerint jól gondolko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőttek szerint jól gondolkodom az ismerkedésről?

Figyelt kérdés

Leírom, hogy hogy és miért úgy gondolom, de nem vagyok biztos magamban, kérem írják meg, hogy Önök szerint ez hogy működik, Önökkel röviden hogy történt!

Ha valahol beszélgetni kezdek egy lánnyal, akkor mivel úgyis érződik ha tetszünk egymásnak, tudni fogja hogy miért hívom találkozóra, és ha én is tetszem neki el is jön.

Tehát nem mondom neki, hogy tetszik és szeretném randira hívni, mert szerintem mivel ez úgyis magától értetődő, inkább erőltetetten hangzik, meg az, hogy tetszünk egymásnak még nem jelent semmit, mert nem biztos, hogy ha jobban megismerjük egymást akkor tovább erősödik a vonzalom.

Ehelyett inkább valami ilyesmit mondanék, hogy

"Jó volt veled beszélgetni! Most mennem kell, de örülnék, ha lenne kedved folytatni valamikor!"

Ha eljön, akkor én is tetszem neki, aztán persze megdicsérném hogy kiöltözött, de inkább a nekem tetsző belső tulajdonságait bókolnám.

És ha sok közös van bennünk, meg alakul a vonzalom...

a csók eljön magától.

Nem tudom fontos-e ki is mondani az elején, hogy tetszik.

Nem elég ezt csak éreztetni pl. a testbeszéddel?

Aztán ha már alakul a kapcsolat persze hogy bókolnám a külsejét is:)

Apám azt mondta, hogy mindegy hogy én mit csinálok, vagy tetszem a nőnek vagy nem.

Ha tetszem úgyis elkap:) igaz ez?

2013. jan. 7. 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Az eleje teljesen igaz, de az utolsó 2 sor nem.

Attól, hogy nem tetszel neki, később még megtetszhetsz neki, ha jól kevered a lapjaid, ügyesen építed ki a vonzalmat. Az meg, hogy ne csinálj semmit, hülyeség, mert kell a megfelelő magatartásmód, hogy szimpatikus legyél a lánynak.

Az elején ne mondd ki konkrétan, hogy tetszik, csak utalj rá és mutasd ki a viselkedéseddel.

2013. jan. 7. 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:

A legelején, az ismerkedés fázisban tényleg nem kell mondani, hogy tetszik. Később aztán, ha már látod, hogy ő is érdeklődik irántad, nem csak te kérdezgeted őt, hogy van, hanem ő is ugyanúgy érdeklődik irántad, kérdezget a dolgaidról, akkor mondhatod neki, hogy szép, dicsérheted a külső tulajdonságait is. A lányok ugyanis nagyon szeretik, ha dicsérik őket, de csak akkor, ha nekik is tetszik a fiú, és már beszélgette velük, tudják, hogy a fiú belső tulajdonságai is tetszik nekik.

Nincs igaza szerintem apádnak, mert attól, hogy tetszel egy csajnak, simán elronthatod az ismerkedést. Nem mindegy, mit csinálsz. Te fogod meg a csajt, te udvarolsz, és nem ő. Ha ő udvarolna neked, akkor lenne mindegy, mit csinálsz.

2013. jan. 7. 17:16
 3/4 Tyler913 ***** válasza:
Amit írtál,az 1OOOOO%-ig jó. Amit Apukád mondott,az meg a szokásos apukás dolog. Az enyém is ezt mondja mindig,közbe' meg világéletében élcsajozó volt.
2013. jan. 7. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Jól gondolkozol, tartsd meg ezt a jó szokásodat.

Annyiban javítanék hogy ne a külsőségekre mondj bókot. Az összes pasi ezt teszi. Szép a szemed, szép a ruhád, szép a cipőd. Találj olyan dolgot a lányban, ami számodra egyedivé teszi. Pl ha őszinte veled, akkor az őszinteségét dicsérd, avagy találj valami kis jelentéktelen apróságot ami tetszik. Pl ha a kávét előbb megkeveri, majd utána teszi bele a cukrot majd ismét megkeveri. Biztos egyedi leszel a szemében annál aki a cipőjét meg a szemét dicséri

2013. jan. 9. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!