Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek a neten való ismerkedésről? :D

Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 18:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Az, hogy imádom ezt az oldalt. *-* Gondolom érted, hogy ez mit jelent.  :)
2012. okt. 12. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Annyira nem rossz. Bár tartós kapcsolat sosem jött össze. (F)
2012. okt. 12. 18:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem igen. És most is alakulóban van egy. Ezt is ennek az oldalnak köszönhetem. :)
2012. okt. 12. 18:16
 4/10 anonim ***** válasza:
én egyszer fel szedtem egy csajt a neten,4 évig voltam vele,össze is költöztünk...Szóval nem halott eleve az ilyen kapcsolat,csak épp annyira,mint élőben.
2012. okt. 12. 18:22
 5/10 anonim ***** válasza:
zohan123: Igen, léteznek szerencsés emberek is. Nekem általában az első-második találkáig tartott.
2012. okt. 12. 18:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rossz. :)

Először beszélgettek, majd ha közös hullámhosszon vagytok, képet cseréltek, találkoztok.

(Ha már itt van az alkalom: ha valakinek van kedve ismerkedni, beszélgetni velem, nyugodtan írjon! :D Egy budapesti lány).

2012. okt. 12. 18:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Sok érdekes embert lehet találni a neten. A baj az szokott lenni hogy 200+km re laknak, így személyes találkozgatás baráti vagy komolyabb szinten elég nehézkes és anyagi vonzata is van.
2012. okt. 12. 19:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanolyan,mint élőben.Élőben is kifoghatsz hülyéket és a neten is.Viszont neten részben jobb-legalábbis szerintem-,mert ha nem szimpi a másik,vagy valami baj van vele akkor itt egyszerűbb kezelni a dolgokat.Könnyebben megszabadulhatsz is tőle stb.
2012. okt. 12. 22:29
 9/10 anonim ***** válasza:
(Ha már itt van az alkalom: ha valakinek van kedve ismerkedni, beszélgetni velem, nyugodtan írjon! :D (Békéscsaba :P )
2012. okt. 13. 14:35
 10/10 anonim válasza:
Ú,én a regsztrációm napján (3 napja) találtam egy fiút, először csak beszélgettünk, de azóta folyton írunk egymásnak és nagggggyon jóba lettünk, kár h messze lakik
2012. okt. 31. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!