Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Énazazén kérdése:

Mi a véleményetek a neten való ismerkedésről?

Figyelt kérdés
Szerintetek, ha egy pár neten ismerkedik meg, de még nem találkoztak, de már olyan szinten vannak, hogy szerelem, akkor abból lehet valami?:)
2012. jún. 6. 19:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Hát, ha már olyan szinten vannak, hogy szerelem, az szerelem, nem?

Persze, attól még ha élőben találkoznak, akármi kisülhet, és pont az ellenkezője is.

2012. jún. 6. 19:02
 2/16 anonim ***** válasza:

Lehet. Nekem lett, kétszer is.

Az első kapcsolatom 3 évig tartott, és már akkor teljesen szerelmes voltam, mikor még nem is találkoztunk.

Mostani kapcsolatom meg lassan 4 éve tart, szintén netes...

2012. jún. 6. 19:02
 3/16 anonim ***** válasza:
számomra amíg nem volt közvetlen kontaktus addig elképzelhetetlen bármiféle szerelem.érdekes , h a ragaszkodás , kötődés milyen gyorsan kialakul az emberekben.az még érdekesebb , h ezt milyen gyakran keverik össze a szerelem szóval .te nem így gondolod?
2012. jún. 6. 19:03
 4/16 -=Koldus=- ***** válasza:
Miért ne lehetne? Munkatársam is neten ismerkedett meg jelenlegi barátnőjével. Nincs ebben semmi szégyen, ha itt jobban megy, mint élőben akkor hajrá.
2012. jún. 6. 19:03
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen, elég nehéz az első találkozásig megmondani, hogy szerelem-e, de szerintem lehet, hogyha tényleg annyira megszerették egymást. Csak hát ugye ilyenkor jön az, hogy hoppá, már mindent tudok róla. Mi lesz majd ha együtt vagyunk? Nem lesz téma, nem lesz mit mondani... és akkor egyből jön a 2. szint, hogy csók stb.? Vagy rosszul látom?:) Neked meg a négy éves kapcsolatod az még mindig úgy van hogy nem is találkoztatok?:)
2012. jún. 6. 19:06
 6/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a találkozás előtt az nagyon nem szerelem. Egy ponton ez szerintem nagyon praktikusan belátható: a szerelem nehezen múlik el, és ez a folyamat nagyon fájdalmas (általában).

Namármost neten belezúgsz valakibe, baromi jókat beszélgettek. Majd találkoztok, és nem olyan, mint amilyennek elképzelted/nem tetszik/nem úgy viselkedik, mint online vagy telefonon/van valami defektje, ami kizáró tényező (a megfelelő rész aláhúzandó), akkor reflexszerűen mész föl az oldalra, kitörlöd a kedvencek közül és másnap már a nevére sem emlékszel. Ez nem szerelem, maximum szimpátia/vonzalom.

24/N

2012. jún. 6. 19:07
 7/16 anonim ***** válasza:

Dehogy:DDD

Annak mi értelme lenne? Az nem kapcsolat lenne.

Találkoztunk természetesen, és azóta is találkozunk.

Egyébként nekem szerelem volt:) Nem ragaszkodás, szerelem:)

2012. jún. 6. 19:08
 8/16 anonim ***** válasza:
hogy lehet valaki iránt szerelmet érezni, akit még csak fényképen láttál és telefonon keresztül hallottál?! Ha egyáltalán láttad és hallottad...
2012. jún. 6. 19:09
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem értem ebben mi olyan elképzelhetetlen.

A szerelem már az a kategória, hogy annyira beleszeretsz, hogy NEM TUD kiábrándítani a külső. Láttam képet az első barátomról, mielőtt megismerkedtünk. És élőben nem teljesen olyan volt. De addigra már olyan szerelmes voltam, hogy addigra már egyáltalán nem érdekelt.

Ez nem a "jól eldumálgattunk" kategória volt.

2012. jún. 6. 19:10
 10/16 A kérdező kommentje:
Nah örülök. Azt hittem, hogy még nem találkoztatok.:D Egyébként a neten ismerkedésből szép távkapcsok tudnak kijönni.:) És egy kis távolság azért eléggé feltudja tüzelni a kapcsolatot:D Amúgy ez a neten szerelem ez első sorban a lányoknál következik be hamarabb nem? Ők tudnak beleszeretni egy fiúba. Én legalább is így látom.:)
2012. jún. 6. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!