Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes vagyok belé? Hisz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok belé? Hisz még nem is ismerem szinte. Mi legyen? {LENT}

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel nyár elején ismerkedtem meg.MSN en bezsélgettünk, és nagyon megkedveltem, midnig megnevettet, kedves, folyton bokol, hivogat magához.

Megbeszéltünk találkozot, de neki közbejött valami, és el kellett utaznia, s 2 hete nem hallottam felőle, és nagyon hiányzik. Sokat nézegetem a képeit, beszélgetéseinket, sokat gondolok rá. De ez csak barátságnak indult, többet érzek vajon? Nekem van barátom, és nemtudom, most akkor ki iránt mit érzek... mit tegyek...

21L

2009. aug. 27. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak az msn beszélgetésekre alapozod ezt a vonzalmat, akkor az szerintem nem elég. Msn-en mindenki lehet lovag, humoros, kedves... ha élőben is ilyen, és ezt tapasztalatból tudod, akkor lehet el kellene gondolkoznod azon, hogy melyik fiútól mit akarsz.. Bár az nem jelent túl jót, ha valaki 2 hete nem hallat magáról
2009. aug. 27. 16:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Külföldre kellett utaznia a rokonaihoz :( és ott nincs net
2009. aug. 27. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Először az futott végig az agyamon, hogy a "közbe jött valami", meg eluatazott" az tipikus lerázás. De még ha el is utazott. Elég érdekes, hogy msnen így bókolgat, hívogat. Hiszen ahogy mondtad, nem is ismered. Az ilyen netes kommunikációk abban sokat segítenek, hogy az illető estleg bátrabb legyen, vagy átverjen valakai, vagy a szokásos téma, hogy csak meghúzni akarja a lányt. Szerintem ne fűzz hozzá látatlanba sok reményt és kötődést. Majd jön valaki, akit megismersz és kapcsolatod is lesz. :)
2009. aug. 27. 18:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Láttad kamerán? Vagy valami? Remélem nem kamu, mert ez tipikus lenne! Leráz, hogy nem ér rá. Aztán elutazik, mert nincs kedve már többé a kamuemberkét csinálni, és éli a saját életét.
2009. aug. 29. 14:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Láttam kamon is meg foton is, meg látásbol ismertem is régebben, itt lakik ugyanabban a városban, mint én.
2009. aug. 29. 15:06
 6/7 anonim ***** válasza:
A szerelem akkor sem itt kezdődik. Kell, hogy legyen ahhoz közös élmény, kell, hogy ismerd úgy ahogy van, a hibáit a jó tulajdonságait...Így még csak szeretni sem szeretheted, mert nincs még kit szeretni...maximum egy olyan fellángolás, hogy jól esett, hogy volt aki törődött veled, kedves szóval illetett. Szerintem lesz majd más élőben, aki tényleg fontos lesz Neked és Te is Neki.
2009. aug. 30. 21:37
 7/7 anonim ***** válasza:
HA leirja hogy sdokat nézegette a képeit akk szted mát látta?
2009. nov. 14. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!