Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon szerelmes lettem, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szerelmes lettem, de még nem is ismerem nagyon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
van egy fiú akivel megismerkedtem msn-en..nagyon jófej és azt mondta h szeret, pedig még nemis találkoztunk... nekem is nagyon bejön, de csak képeken láttuk még egymást.. szerintem teccem neki de nem merek találkozni vele mert lehet h élőbe már nem teccek neki és nem szeretnék ezér szomorkodni...ui: bocsi a rossz helyesírásér.. 13/L...a fiú 15 éves;)
2009. júl. 5. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Helló kislány! Neked hol az anyukád, hogy ezt a kérdést vele beszéld meg? Ne haragudj, de nem tudom megállni, hogy meg ne kérdezzem. Ha itt kérdezel, mindenféle választ fogsz kapni, akkor azok között ki igazit el? Ha nincs akivel megbeszéld, az én véleményem az, hogy mindenféleképp találkozz vele, sétáljatok egyet, beszélgessetek sokat, meglátod, hogy valóban olyan jó fej-e, mint amilyennek elképzelted. Nincs mit veszitened. És ha azt mondja újra, hogy szeret, ne higgy neki, minden 15 éves fiú szerelmes az 1 óra után. Légy elővigyázatos.
2009. júl. 5. 20:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Hát az én bnőmnek is volt ilyen esete,és kiderült h a pasi csak arra utazik,azért szédítette állandóan hogy szerelmes belé meg ilyenek :S msn-en keresztül tuti h nem lehet valakibe beleszeretni,max csak szimpatizál veled:)Tapasztalatból mondom,hogy a szerelem több idő után alakul ki,de az erős marad:P
2009. júl. 5. 21:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi értelme ha szerelmes vagy, de nem találkozol vele? egy kicsit segítek. Semmi!

Szal nyomás találkozni. Ha sikerül jó, ha nem, akkor meg nem vársz hiába.

2009. júl. 6. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!