Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érzelmi roncsként találhatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmi roncsként találhatok magamnak valakit?

Figyelt kérdés
Esik szét körülöttem minden, és elég mélyre kerültem érzelmileg.. Nem vagyok orvos, de azt hiszem, elértem a depressziót. Úgy érzem, semmi más nem tudna már örömöt okozni jelenleg, és semmi más nem segíthet kijönni innen, csak ha velem lenne valaki, akit szerethetek, és akivel gyengéd lehetek. Van esélyem találni valakit ebben az állapotban?
2013. jan. 6. 19:11
 1/10 Mókusgyilkos ***** válasza:
van. csak pls maradj tőlem távol bőven elég volt 1 a márkából.. :D
2013. jan. 6. 19:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen. A Józsi bá' a Széll Kálmán térről szívesen beköltözik a lakosztályodba.
2013. jan. 6. 19:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Esély mindig van, de hogy mit hozol ki belőle az rajtad múlik.
2013. jan. 6. 19:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Persze, simán. Szerintem. :)
2013. jan. 6. 19:13
 5/10 anonim ***** válasza:

GreenTea

Lófaszt! Egy depressziós ember senkinek sem kell, max egy másik depisnek, de abból meg nem lesz jó kapcsolat. Hidd el tudom nagyon szar dolog, de egy akár lelkileg akár testileg legyengült ember senki számára sem vonzó.

Amit tenned kell, az az, hogy elkezdesz emberek közé járni, esetleg sportolni és ha találsz valakit, akkor annak a legjobb formádat mutatod. Ha kell színészkedsz! Meg kell tenned, különben csak szenvedsz tovább!

2013. jan. 6. 19:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez nem depresszió, hanem kapcsolatfüggőség.
2013. jan. 6. 19:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, hogy esélytelen.

Közel a depihez még a barátaim is lesz.rtak. Ez persze csak tovább gerjesztette ezt a folyamatot, de annyira irritálóan önsajnálkozós voltam, hogy meg tudom érteni.

Amikor pofon vágtam magam, hogy jó ebből elég, és összekapartam magam, hirtelen mindjárt sokkal egyszerűbb volt az egész.

Szóval nem, így szerintem nem fog menni, találj ki mást, hogy kimássz a gödörből.

2013. jan. 6. 19:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Látogass el az elmegyógyintézetbe!
2013. jan. 6. 19:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Ahogy az előttem válaszoló írta, színészkedni kell. Saját magad elfogadni, lekötni, boldoggá tenni! Támaszkodj valamelyik hozzád közelállóra, beszélj vele arról amit érzel. Menj olyan környezetbe, ahol sok ember van. Próbálj olyan dolgokat csinálni, amik régen boldoggá tettek. Nehéznek tűnik ebben az állapotban, de nem szabad elhagynod magad,feladni. Ne görcsölj rajta, ha magadban elrendezed a dolgokat, arra a valakire is rátalálsz majd.:)
2013. jan. 6. 19:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetséges. Engem legalább is nem az alapján érdekel valaki, hogy milyen a lelki állapota. Nekem is voltak mélypontjaim, mindenkinek vannak, ezt el kell fogadnunk. Számomra nem attól lesz érdekes vagy vonzó valaki, hogy jó a kedve.
2013. jan. 6. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!