Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmi roncsként találhatok magamnak valakit?
GreenTea
Lófaszt! Egy depressziós ember senkinek sem kell, max egy másik depisnek, de abból meg nem lesz jó kapcsolat. Hidd el tudom nagyon szar dolog, de egy akár lelkileg akár testileg legyengült ember senki számára sem vonzó.
Amit tenned kell, az az, hogy elkezdesz emberek közé járni, esetleg sportolni és ha találsz valakit, akkor annak a legjobb formádat mutatod. Ha kell színészkedsz! Meg kell tenned, különben csak szenvedsz tovább!
Tapasztalatból mondom, hogy esélytelen.
Közel a depihez még a barátaim is lesz.rtak. Ez persze csak tovább gerjesztette ezt a folyamatot, de annyira irritálóan önsajnálkozós voltam, hogy meg tudom érteni.
Amikor pofon vágtam magam, hogy jó ebből elég, és összekapartam magam, hirtelen mindjárt sokkal egyszerűbb volt az egész.
Szóval nem, így szerintem nem fog menni, találj ki mást, hogy kimássz a gödörből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!