Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit találjak ki? folyt. Lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit találjak ki? folyt. Lent

Figyelt kérdés

Holnap el szeretnék menni a barátomhoz, aki kulcscsontöréssel otthon van, és üres lesz a ház.

Kocsival szeretnék menni, de nem akarom azt mondani h hozzá megyek. Szóval valami fedősztori kellene, hogy odaadják a kocsit.

Tudom hülyén hangzik, de kérnék jó ötleteket!

2009. aug. 27. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2009. aug. 27. 14:33
 2/7 A kérdező kommentje:
19, megértem h így eléggé furán hangzik, de semmi ötletem.
2009. aug. 27. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:

miért nem akarod megmondani?

tipp: mond azt hogy tankolni szeretnél a kocsiba akkor biztos odaadják:D

2009. aug. 27. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Tankolni... haha akkor hazamegy még üresebb tankal és megkérdik: Miért nem tankoltál? Hááát Őőőő... izééé. Mert megjárattam a kocsit tankolás után... Na persze... valami jobb sztori kell. Most nem jut eszembe semmi hihető...:D
2009. aug. 27. 14:44
 5/7 anonim válasza:

Esetleg mondhatnád azt, hogy barátnőiddel elmennétek vásárolni, kirándulni, strandra. Esetleg, hogy egyik barátnődhöz mész aki messze lakik, vagy osztálytárshoz úgyis sulikezdés van.

Nem tudom ebből találsz e megfelelőt ha nem szólj és még agyalok egy kicsit rajta.

2009. aug. 27. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
.. hát ha rám hallgatsz mond ,hogy meghívtak születésnapozni de messze lakik a csaj.. de nem akarsz tömegközlekedéssel menni mert sok jegyet kellene venned..a barátodnak meg vehetsz valami "gyógy" ajándékot.. bíztos örülne egy püsnek vagy más aranyos dolognak mert tőled van.. szüleid meg csakmegértik hogy születésnapja van a régnem látott barátnődnek.. a barátodnak meg jobbulást
2009. aug. 27. 15:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tippeket:)
2009. aug. 27. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!