Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire számít a külső?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a külső?

Figyelt kérdés
Hiába mondják, hogy egy kapcsolatban nem a külső számít meg ilyenek.. Szerintem ez nem igaz. Ha a férfi nem néz ki hű de jól eleve lehetőséget sem ad rá a lány, hogy megismerhesse a fiú. Én például vékony vagyok, és szerintem ez eleve rontja az esélyeimet a csajoknál.
2009. aug. 27. 14:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ez teljesen igaz. Valószínű hogy nemfogsz számodra nem vonző nőhöz/férfihez közeledni de ugyanakkor hiába vonzó ha emberileg egy nulla.
2009. aug. 27. 14:22
 2/16 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nagyon is számít a külső, akár fiúnál, akár lánynál. Aki először nem szimpatikus, azzal úgysem lesz később semmi. 20/F
2009. aug. 27. 14:23
 3/16 anonim ***** válasza:
50%

hát én pont h a vékony srácokat szeretem :)

nah de egyébként ezt nem mondanám h ha valaki nem egy adonisz akkor már 0 esélye van.

először is mert mindenkinek más tetszik. aki nekem egy adonisz, lehet más rá sem nézne és fordítva.

nah meg van egy olyan h kisugárzás, és az fontosabb mindennél!

2009. aug. 27. 14:23
 4/16 anonim ***** válasza:
50%
a külső nem túl fontos, mert lehet egy csaj bombázó, ha közbe meg egy hűtlen k*rva akivel még el se lehet beszélgetni semmiről, csak a smikről. A külsejéről senki se tehet, de azért bármilyen csúnya valaki azért leglább legyen igényes.
2009. aug. 27. 14:24
 5/16 anonim ***** válasza:
A külső nagyon számít akárki akármit mond. Először csak kívülről látjuk az embereket és az alapján vonunk le következtetéseket. Vizsont ha valakit régebb óta ismerek, akkor ott sokkalinkább a belső számít.
2009. aug. 27. 14:27
 6/16 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van.

A szépség nem minden, de SOKAT számít.

21/F

2009. aug. 27. 14:41
 7/16 A kérdező kommentje:
pont ezért nem értem, hogy miért mondják ezeket a kamu szövegeket hogy a belső számít meg balblabla
2009. aug. 27. 14:52
 8/16 anonim ***** válasza:
erre csak azt tudom mondani, a külső megfog a, belső megtart
2009. aug. 27. 15:01
 9/16 anonim ***** válasza:

a külső nálam csak kezdeményezésnél számít, onnantól tökmind1 ha már beleszeretek, igaz a nem igazán szépekhez nem megy oda senki....

én is vékony vok eléggé rontja az összképemet...

17/f

2009. aug. 27. 15:50
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a külsőt, mint tényezőt sokan furcsán értelmezik(számomra furcsán); nálam ide tartozik, egy arckifejezés, egy mosoly, valami ami csak RÁ jellemző és megfog benne, sosem mentem még oda lányhoz azért, mert "90-60-90 címlapra való csaj" volt. A fiúknak meg szabad egy kicsit csúnyácskának lenni, csak nem szabad visszaélni ezzel a szabadsággal :) Én egyébként azt vettem észre, hogy csodálatosan szép lányok sanyargatják magukat hülyeségekkel, mikor bomba jól néznek ki és nem elégedettek magukkal, szóval mindkét nem tegye helyre az önértékelését és az előnyös tulajdonságaira koncentráljon, a vizsgán sem azt kérdik, hogy mit nem tud. :) Kicsit hosszú lett...

19/f

2009. aug. 27. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!