Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudom letesztelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom letesztelni a barátomat?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy lassan 2 hónaposak vagyunk. Ő elvileg fülig szerelmes belém, mindig mondja hogy szeret, imád, meg stb érzelgős, romantikus szövegek. Ő alapból ilyen romantikus lélek. Csak az a baj, hogy nem hiszek neki. Mert több alkalommal is volt már hogy addig erősködött a "dumáival", míg végül meg nem kapta a kívánt szexet. Mostanában szinte minden találkozásunk "szexbe fullad". És persze ez jó meg én is nagyon élvezem, de nem igazán érzem az őszinte érzelmeket pont emiatt... Kezdek azon agyalni, hogy lehet hogy csak kihasznál?!

Egyébként rendes, kedves, illedelmes személy. Betartja a határokat és ha nincs hozzá kedvem, akkor nem erőszakoskodik. Tudom, hogy érez irántam valamit, csak azt szeretném kideríteni hogy mit...

Lányok? Pasik? Mi a véleményetek erről a gondolatomról?

UI.: Nekem abszolút őszinték az érzéseim iránta. És én szerelmes vagyok...

2013. jan. 6. 17:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

*Nekem is kamuzósnak tűnik az illető..de nem is kicsit.

Tisztában vagy azzal, hogy ma divik, hogy bizonyos nők lenyomoztatnak olyan férfiakat, akik a közepesnél picit vagy jobb anyagi körülmények között élnek, és mikor minden adat a birtokukban van, akkor lépnek, és megrendeznek egy előadással kötött ismerkedést, majd a hősszerelmes státuszt?

Minden jót neked-de ezzel az emberrel ne kezd, ill. amilyen gyorsan csak tudod fejezd be..

2013. jan. 6. 17:50
 12/15 A kérdező kommentje:
Lehet hogy csak ráparázok a dologra, de az a baj hogy annyit csalódtam már a pasikban, hogy nehéz megbíznom újra valakiben... És ő kicsit ilyen kamuzósnak tűnik most nekem.
2013. jan. 6. 17:51
 13/15 anonim ***** válasza:
96%

Sajnos te nem vagy szerelmes. A kétségeid oka az önbizalomhiány. Tudat alatt nem hiszed el, hogy te ennyire nagyon szerethető vagy. Sajnálom a srácot, mert a te lelki labilitásod miatt fogod dobni.

Az 52%-os kibicre pedig véletlenül se hallgass.

2013. jan. 6. 17:54
 14/15 anonim ***** válasza:
25%

13

látszik hogy megjelentél a Gyik-on már megint kezded:DD Menj már vissza a hoxára, ott kibickedj:XD

2013. jan. 6. 18:02
 15/15 anonim válasza:
Egy szexi barátnődet kérd meg, hogy másszon rá és próbálja elcsábítani. Amint sikerül neki, te előugrasz valami mögül és...
2013. jan. 7. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!