Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom letesztelni a barátomat?
Az a helyzet hogy lassan 2 hónaposak vagyunk. Ő elvileg fülig szerelmes belém, mindig mondja hogy szeret, imád, meg stb érzelgős, romantikus szövegek. Ő alapból ilyen romantikus lélek. Csak az a baj, hogy nem hiszek neki. Mert több alkalommal is volt már hogy addig erősködött a "dumáival", míg végül meg nem kapta a kívánt szexet. Mostanában szinte minden találkozásunk "szexbe fullad". És persze ez jó meg én is nagyon élvezem, de nem igazán érzem az őszinte érzelmeket pont emiatt... Kezdek azon agyalni, hogy lehet hogy csak kihasznál?!
Egyébként rendes, kedves, illedelmes személy. Betartja a határokat és ha nincs hozzá kedvem, akkor nem erőszakoskodik. Tudom, hogy érez irántam valamit, csak azt szeretném kideríteni hogy mit...
Lányok? Pasik? Mi a véleményetek erről a gondolatomról?
UI.: Nekem abszolút őszinték az érzéseim iránta. És én szerelmes vagyok...
szerintem ő is az.
Az pedig, hogy 2 hónapos kapcsolatban, ahol szerelmes, folyton dugni akar Veled, nem is értem miért baj...ez a normális.
Mi lenne ha megkérdeznéd?
Én személy szerint undorító dolognak tartom ezt a tesztelgetés dolgot.
Ha megkérdezem, akkor egyértelmű választ kapok: "Hogyne lennék szerelmes? Te vagy az életem értelme."
Pont arra szeretnék rájönni, hogy ez igaz-e vagy csak kamu!
"Csak az a baj, hogy nem hiszek neki."
Ne is. Higyj az első megérzésnek. Nekem is kamuzósnak tűnik az illető..
Ezzel mutatja ki irántad érzett szeretetét/szerelmét... ő ezzel tudja közölni veled a szeretetét és ő is (hát persze) ilyekor érzi, hogy te igazán szereted őt...
Valószínűleg Érintés a szeretet nyelve...
"udom, hogy érez irántam valamit, csak azt szeretném kideríteni hogy mit."
érdek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!