Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudom letesztelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom letesztelni a barátomat?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy lassan 2 hónaposak vagyunk. Ő elvileg fülig szerelmes belém, mindig mondja hogy szeret, imád, meg stb érzelgős, romantikus szövegek. Ő alapból ilyen romantikus lélek. Csak az a baj, hogy nem hiszek neki. Mert több alkalommal is volt már hogy addig erősködött a "dumáival", míg végül meg nem kapta a kívánt szexet. Mostanában szinte minden találkozásunk "szexbe fullad". És persze ez jó meg én is nagyon élvezem, de nem igazán érzem az őszinte érzelmeket pont emiatt... Kezdek azon agyalni, hogy lehet hogy csak kihasznál?!

Egyébként rendes, kedves, illedelmes személy. Betartja a határokat és ha nincs hozzá kedvem, akkor nem erőszakoskodik. Tudom, hogy érez irántam valamit, csak azt szeretném kideríteni hogy mit...

Lányok? Pasik? Mi a véleményetek erről a gondolatomról?

UI.: Nekem abszolút őszinték az érzéseim iránta. És én szerelmes vagyok...

2013. jan. 6. 17:35
1 2
 1/15 okoska31 ***** válasza:
100%

szerintem ő is az.

Az pedig, hogy 2 hónapos kapcsolatban, ahol szerelmes, folyton dugni akar Veled, nem is értem miért baj...ez a normális.

2013. jan. 6. 17:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne ha megkérdeznéd?

Én személy szerint undorító dolognak tartom ezt a tesztelgetés dolgot.

2013. jan. 6. 17:38
 3/15 A kérdező kommentje:

Ha megkérdezem, akkor egyértelmű választ kapok: "Hogyne lennék szerelmes? Te vagy az életem értelme."

Pont arra szeretnék rájönni, hogy ez igaz-e vagy csak kamu!

2013. jan. 6. 17:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én lány vagyok, mégis minden alkalommal amikor csak találkozunk barátommal, meg is őrülnék, ha nem szexelnénk. Ezt nem kell furcsállnod, addig jó, amíg kíván téged, és ez még nem zárja ki egyáltalán, ne szeretne. Ha elhanyagolja a lelked, akkor gyanakodhatsz.
2013. jan. 6. 17:40
 5/15 anonim ***** válasza:
22%

"Csak az a baj, hogy nem hiszek neki."

Ne is. Higyj az első megérzésnek. Nekem is kamuzósnak tűnik az illető..

2013. jan. 6. 17:41
 6/15 anonim ***** válasza:
Ahol a racionalitás felbukkan, ott ér véget a szerelem :(
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy szereti a szexet, szerethet úgy ahogy mondja. Ez így elég hibás következtetés :) Ha más gond nincs vele csak az hogy kíván akkor kár parázni :) 22/F
 8/15 anonim ***** válasza:

Ezzel mutatja ki irántad érzett szeretetét/szerelmét... ő ezzel tudja közölni veled a szeretetét és ő is (hát persze) ilyekor érzi, hogy te igazán szereted őt...

Valószínűleg Érintés a szeretet nyelve...

2013. jan. 6. 17:42
 9/15 anonim ***** válasza:

"udom, hogy érez irántam valamit, csak azt szeretném kideríteni hogy mit."

érdek.

2013. jan. 6. 17:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Fizess neki 1 hónap ingyen wowot és ha akkor is szexelni akar veled akkor szeret.
2013. jan. 6. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!