Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem inkább pasikhoz, férfiakhoz szól. Arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek van-e "elérhetetlen" nő, és, ha igen, milyen az?
Próbálkozás nélkül nem derül ki,hogy elérhetetlen.
Az az elérhetetlen nő/csaj.Aki nem hagyja,hogy közel kerüljön hozzá egy pasi.Játssza a királykisasszonyt.Aztán otthon egyedül meg a szőke lovagról álmodozik
nem igazán hiszem hogy annyira önbizalom kérdése.
inkább az a kérdés, mennyire nyitott az ismerkedésre. számomra e-tipusú lányok van hogy szóba nem állnak velem, talán közben röhögnek magukban hogy miért is szólítottam meg. persze ha számára egy külsőleg mély benyomást kelltő pasi megy oda, azzal meg szóba áll.
Ha a nő ilyen, akkor meglátom a ronda arcát. szóval nem minden a külső. lehet akkor olyan jól nézett ki, hogy benne lettem volna akár a szexben is, de mihelyet egy ilyen tulajdonság kiderül, biztos hogynem lenne merevedésem egy ilyen nőre.
Ha szóba áll akkor meg attól függ, mennyire jövünk ki. De mondom 4 ilyen csaj volt eddig, ebből egyel tudtam beszélgetni. Volt olyan aki azt mondta dolga van, közbe nemvolt, sőt olyan is volt, aki szinte az arcomba röhögött.
Nem hiszem hogy egy 5-10 perces beszélgetés tökmind1 hogy kivel annyira nehéz.
van ilyen nő...
pl: Jessica Alba
tuti elküldene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!