Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csunyának tartom a pasim?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csunyának tartom a pasim? Lentebb!

Figyelt kérdés
Van egy barátom 2 hete járunk, belsőre imádom vele akarok lenni, de külsöre nem jön be.. sőt nagyon csúnyának tartom.. szerintetek mi legyen?
2013. jan. 6. 15:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

1. Max. defektes, vagy szélsőségesen elhanyagolt egyének. De azok meg is érdemlik.

2. Attól még, hogy neked nincs elég érzelmi intelligenciád, és érzékeny "antennájú" lelked ahhoz, hogy érezd a másikét, még létező dolog. Ha ilyen negatív vagy élőben is, akkor süt rólad, ezért nem kellesz senkinek. Senkinek nem kell sivár, üres roncs.

3. Akkor mégiscsak van esély csajt találni, ha már neked is volt. Gondolom amellett, hogy nem voltál számukra vonzó, lelkileg sem tudtad őket megfogni a fentebb említett okok miatt.

Viszont mindenkinek másak az igényei, lehet, hogy valakinek tényleg meg tudnál felelni minden téren, de ilyen hozzáállással esélytelen, hogy megtaláld azt a személyt.

2013. jan. 6. 16:58
 22/24 anonim ***** válasza:

1. Tanúsíthatom, h nem. Egy ronda arc v átlag alatti magasság simán elég ahhoz, h az ember esélytelen legyen a csajozásban.

2. Akkor vajon miért van az, h mindig a jóképű srácoknak van jó "kisugárzásuk"?

3. Nekem a csajtalálás csak akkor ér vmit, ha a lány is ugyanúgy szeret, mint én őt. Lelkileg pedig nem lehet egy csajt se megfogni, ha vki ilyen ronda. Nem a hozzáálláson múlik, hanem a külsőn, tehát eleve esélytelen olyan lányt találnom, akinek megfelelnék. A hozzáállásommal csak a csalódásoktól védem magamat.

2013. jan. 6. 17:10
 23/24 anonim ***** válasza:
Most már nem tudom végkép,hogy mi az igazság, valamikor azt írják,hogy van esélye egy csúnya fiúnak is párkapcsolatra, aztán kiderül, hogy azért annyira még sincs. Nem értem én már ezt az egészet, legalább maradtam volna gyerek, szart se ér ez a felnőtt élet.
2013. jan. 6. 17:34
 24/24 anonim válasza:
Valószínű, hogy akkor nagy a fallosza, ha te így kikezdtél vele. Kefélj vele egy jót és hagyd el a szarba
2013. jan. 7. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!