Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csunyának tartom a pasim?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csunyának tartom a pasim? Lentebb!

Figyelt kérdés
Van egy barátom 2 hete járunk, belsőre imádom vele akarok lenni, de külsöre nem jön be.. sőt nagyon csúnyának tartom.. szerintetek mi legyen?
2013. jan. 6. 15:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ha tudod szeretni,akkor nincs gond,addig amig meg nem csalod egy jobban kinéző pasival...
2013. jan. 6. 15:32
 12/24 anonim ***** válasza:

Mond neki, hogy ez így nem fog működni mert kialudt benne az a láng, a szenvedély(vagy f@szomtudja)és ajánld fel neki a barátságot.

2 hét múlva jön egy olyan kérdés a GYIK-re:

HOGY TUDNÁM VISSZAHÓDÍTANI?

(Szegény srác erről nem ő tehet, de mindegy)

2013. jan. 6. 15:40
 13/24 anonim ***** válasza:

Dobd ki, mert ez nem olyan dolog, ami változni fog. A külső fontos, ezt kár tagadni. Ettől nem vagy pics@, mert belátod, minden embernek fontos a partnere külseje.

Eleve ne gyere össze olyannal, aki külsőre és belsőre nem jön be neked. Csak szenvedés lesz az életed mellette.

2013. jan. 6. 15:55
 14/24 anonim ***** válasza:

Idióták vagytok! Most itt p*csázzátok meg leszóljátok, de ha nem kezdünk soha, semmilyen körülmények között csúnya pasikkal, akkor meg azért van nyivákolás, hogy miért nem adunk esélyt, meg miegymás.

Én is jöttem már össze eszméletlenül ronda pasival, mert azt hittem, hogy a lelki társam, meg rendes, megérdemli a szerelmet, meg normálisan fog bánni velem...stb. Taszító volt a külseje, de jól éreztem magam vele, így adtam esélyt, reméltem, hogy beleszeretek a lelkébe, így kívülről is megszépül, végig ezen voltam. Nem ment, közben emésztett a bűntudat hónapokig, de semmit nem mutattam ebből felé, kb. mindenben a kedvére tettem, igyekeztem annyi kedvességet és szeretetet adni neki, amennyit csak bírok.

Mindenki nézte, hogy mi a fenét akarok attól az alaktól. Végül az is felszínre került, hogy belül sem olyan, mint amilyennek az elején mutatta magát, hanem egy mocskos, frusztrált, aljas teremtés. Bármelyik általatok fikázott egoista szépfiú jobb nála. :DDD Ettől függetlenül soha az életben nem csaltam volna meg senkivel, szimplán elhagytam, amikor már nem bírtam a moslékot, amivel eláraszt. Ennyi.

Kérdező, azt ajánlom, hogy szakíts! Nem leszel belé szerelmes. Mindenkinek jár egy társ, akit kívül-belül tud szeretni. Ne adj le sem a külsőből, sem pedig a belsőből,k különben nem leszel boldog!

2013. jan. 6. 16:00
 15/24 anonim ***** válasza:
3. válaszoló: Akkor csak azért legyen vele együtt, emrt jobb, mint a semmi?
2013. jan. 6. 16:13
 16/24 anonim ***** válasza:
Freak, te se vagy különb, mert máshol meg azt állítod, h a csúnya srácoknak is van esélyük csajt találni.
2013. jan. 6. 16:18
 17/24 anonim ***** válasza:

#16:Bármelyik "csúnya" embernek lehet esélye párkapcsolatra.

Én például csaptam a szelet olyan lánynak akire az ismerőseim 90%-a azt mondta,hogy ronda.Én szépnek találtam és nagy ívben sz@rtam mások véleményére.Minden embernek más a szép.

2013. jan. 6. 16:25
 18/24 anonim ***** válasza:

Mert miért ne lenne?

1. Mindenkinek más a csúnya.

2. A kisugárzáson is sok múlik. Sőt, az az egyik legfontosabb szempont.

3. Létezik még pár olyan idióta, mint amilyen én voltam, meg amilyen a kérdező, aki sanyargatja magát. Van egy barátnőm, aki kifejezetten csúnya fiúba szeretne beleszeretni, mert szerinte az a boldogság kulcsa.

2013. jan. 6. 16:27
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinek más az ízlése,és mindenki olyat keressen,akivel együtt tud lenni undor nélkül.Mondjuk a csaj előre is láthatta,hogy nem fog tetszeni neki a fiú...
2013. jan. 6. 16:29
 20/24 anonim ***** válasza:

1. Nem igaz, van aki mindenkinek csúnya. Én már csak tudom, mert én is ilyen vagyok.

2. Kisugárzás nem létezik.

3. Ilyen valóban létezik 1-2, és nagyot tévednek. Nekem is volt már több barátnőm, pedig ők is csúnyának tartottak. Nem is tudtak belém szeretni persze.

2013. jan. 6. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!