Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha volt már olyan randitok, ahol a másik felet először láttátok, hogy zajlott le?
1. reakció:....EZ MEG MIAF***?..
Az ígért "szép magyar lány" helyett egy szemlátomást félroma,sz*rrá sminkelt,elhanyagolt csaj várt.Ráadásul erőszakos is volt.
Sajnos 10 perc után halaszthatatlan ügy miatt mennem kellett.
nem feltétlen vakrandi, úgy értem, első személyes találkozás
köszönöm az eddigi válaszokat :)
5-ös, durva sztori..
nekem nem is olyan régen volt ilyen "vakrandim" , beültünk egy kávézóba, beszélgettünk, randi elején és végén is csak puszi volt..(ő akart volna csókot is azt hiszem, csak én gyorsan hárítottam:D)
amúgy mind a ketten olyan komolyak voltunk (abszolut nem poénkodott vagy ilyesmi, pedig az nálam nyerő:))
egy 10-es skálán 8-ast adnék a randira, elvoltam a sráccal, de annyira nem éreztem azt, hogy nekem ő kell, sem a viselkedése sem pedig a kinézete alapján:)
most vizsgaidőszak van, ráfogtam arra, hogy nem érek rá, de amúgy nem tudom mi lesz a folytatása ennek, azt hiszem semmi ( messze lakunk egymástól nagyon)
20l
Séta, kölcsönös szimpátia, ölbeülés, emelgetés, csók, nála filmnézés, nálaalvás, nálafürdés:DD most így utólag vicces:D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!