Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondol mindenki negatív dolgokra a sznob szó hallatán? Miért rossz sznobnak lenni?
Engem is gyakran neveznek sznobnak. Igényesen öltözködöm, megválogatom az ismerőseim, kritikus vagyok, nem járok bizonyos helyekre, stb, stb.
Nincs ebben semmi rossz, igényesnek lenni jó!
És akkor aki nem jár, az meg művelt?
Aki pedig ilyeneket gondol, az szerintem műveletlenségre buzdít. Nem az a sznob, akire Te írod, hanem az, ahogy egy két ember viselkedik ilyen helyeken, és egyébként az életben.
Ne ebből indulj ki mert félre vezeted e válaszolókat, és egy csomó rossz választ kapsz.
3-as!
Nem ezek a sznobok, hanem azok akik az életet kizárólag egy bizonyos szemszögből hajlandóak nézni.
sznob az, aki felvág azzal, hogy ilyen helyekre jár, aki azzal akar kitűnni, hogy nem vegyül a "pórnéppel". az sznob ember, aki mindig a magasabb exisztenciával rendelkezők kegyét keresi, csúnyán mondva, a seggüket nyalja, hogy feljebb kapaszkodjon, akik pedig rosszabb helyzetben vannak, azokat lenézi/leszólja...
aki azért jár operába/színházba, mert élményt akar szerezni, vagy nem barátkozik minden egyes emberrel, az még nem sznob.
Mert nem ez a sznobizmus. Egy sznob idegen tollakkal ékeskedik. Például járt életében háromszor színházban, de színházba járónak vallja magát.
Érdemes a wikin megnézni a leírást, elég érzékletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!