Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a cikkemről?
Kicsit kiborultam amikor írtam... szal ahol sok a nagybetű azt nem kell olyan komolyan venni :D De am minden szó igaz, és a lelkem mélyéről jön.
(az egyéb tartalmakra rá se rántsatok xd)
19/F
Már nem nyitja meg a cikket leprivátoztam. :D nem égetem magam, csak kb így érzek amikor vki elutasít xd
1-es: Kiheverem... már egyre jobban tudom leblokkolni az érzelmeimet. És van igazságtartalma, az Evolúció pszichológia valós, és tapasztalat is!
2-es: De a lelkük mélyén ilyen mert a tudatalattink irányít minket (Freud), a tudattal csak az ösztöneinket nyomjuk el ami csak boldogtalanságot okoz...
Az evolúció pszichológia megkérdőjelezhetetlen.
3-as: Jah dühös blogbejegyzés, de a tudományos része igaz.
4-es: "hamar rákattan az üres, erőszakos és valójában semmitmondó dumákra" -jóhogy rákattan mivel az ösztönök irányítanak, minket és a csajok csak az alfahímekhez vagy ahhoz közelálló srácokhoz vonzódnak. És igen fiatal vagyok és minden eszköszt felhasználok hogy legyen egy megfelelő barátnőm (görcsölés oldó módszerek is vannak)
5-ös: Megveted azokat a fiúkat, de vonzónak is találod őket, így megy ez... a jófiúkba közel se leszel olyan szerelmes, mint egy ilyenbe. Én is megvetek sok lányt de megőrülök értük, olyan vonzóak szexuálisan... És nem játszom meg magam, most tanultuk Egyetemen is Szociológiából, hogy minden embernél más szerepet játszunk, pl anyánkkal máshogy viselkedünk mint haverunkkal vagy a párunkkal, és attól még ÖNMAGUNK maradunk. Csak ezzel lehet felszedni, ismerek én nagyon ari lányokat is és nekik is ez jön be, de Magyarországon amúgy sem sok az elbűvölő lány, dögösből van bőven de ennyi.
És igen nem jönnék össze olyannal aki nem tetszik, velem sem jönnek össze olyanok, kvittek vagyunk.
6-os: "rossz közegben" -az országra gondolsz? lehet. Kiborultam mondtam, már jobban vagyok de a tudományos része a dolognak igaz. Jó kiállású vagyok viszonylag mégsem elég... vmelyik haverom meg csak oltogatja a csajokat és egyre jobban nyomulnak rá, engem meg csak barátnak néznek, marhára megéri jófiúnak lenni.
7-es: "Megbocsáss, de honnan veszed, hogy minden szó igaz" -tudomány még mindig, kutatások, megfigyelések, tapasztalatok (máséi, enyéim). És nem ilyen nők lapja kaféből vettem ezeket...
8-as: aranyosak, és kedvesek. aki bunkóbb, flegmább azt hagyom is, még rosszabbak xD
Mondom benne van az ösztöneinkbe hogy mire bukjunk, alapvetően senki sem tehet róla... én nem haragszom senkire, csak a génekre...
9-es: Nem játszom meg magam csak mindenkinél más szerepet vállalunk, 5-ös válaszolónak is leírtam olvasd el. Lehet én is mocsadék felszínes ízléssel rendelkezek de már sokadszorra írom ebben a kommentben hogy ez belénk van kódolva, nem tehetünk ez ellen semmit, ez benne a szörnyű. Nem értelmezem szarul olvastam én már minden könyvet, tudom hogy kell viselkedni hogy vonzó legyek, csak nem könnyű. És igen nagyon jól ismerem Csernus műveit, pont azt mondja el hogy a nőknek milyen férfi kell "nagy F-el" és ezek az ALFÁK, akik tudnak érzelmesek is lenni. Férfi helyett mondhatnánk ALFAHÍM-et is. Ez kell a nőknek igen :)
10-es: igen mint az előbb is írtam olvastam a könyveit, nagyon hasznosak, most legalább tudom anyám miért sárkányosodott el xD Mert apám nem volt elég alfa hozzá, van ilyen sok családban.
11-es: nem hirdetem, lesz@rom, úgyis megtalálják AA_n akiket érdekel. Majd nemsoká kezdek animéket is fordítani, gyakorolom az angolt is.
KÖSZI srácok, am elmondanám hogy pár lánynak megmutattam, ők legalább egyet értettek, és nem kerülgetik a forró kását tudatos érvekkel, csak a tudatalatti vezérel minket aminek a motorja az ösztöneink.
az utóbbi kell hogy megértsem az udvarlást
"nagyon ráérhetsz"
-hát jah anyám feljött aludni és nem tudtam videót nézni... meg amúgy most rengeteg szabadidőm lett
"jön magától minden" -jah persze nyilván ezért ismerek annyi 20on éves szüzet. :---)
És megsúgom hogy akkor szeret a lány ha vonzó vagy, nem akkor ha kedves vagy vele és szereted, az csupán egy apró elem. Veled marad mert szeret de ha nem látja benned a FÉRFIT (alfahímet) akkor nem lesz szex... "jaj most ne fáj a fejem..." -a faxt fáj, csak nem vonzódik hozzád, és nem akar olyannal szexelni. A válást 3/4 részben a nők kezdeményezik mert nem elégedettek... ez statisztika bizony
"5-ös: Megveted azokat a fiúkat, de vonzónak is találod őket, így megy ez... a jófiúkba közel se leszel olyan szerelmes, mint egy ilyenbe. "
Te még honnan a francból veszed,hogy én milyen fiúkba vagyok/voltam szerelmes? ? ? Ebből is látszik, hogy agyadra ment az egész, kezdesz átmenni gyökérbe...
Tényleg mit akarsz a válaszadóktól? Ha csak a te álláspontod lehet igaz?
A közeget úgy értettem, hogy osztálytársaid , barátaid... szerintem nem volt nehéz kitalálni, hogy milyen közegre érthetem... Megmondom: TE felszínes barátságokat keresel, és a felszínességet szereted. Tulajdonképp már nem is tudom, hogy mi az ami téged igazán zavar. Mert írtad, hogy te nem játszod meg magad, akkor? Mit csinálsz? De megjátszod magad, nem mered az igazi énedet adni, mert félsz a felszínes barátaidtól, és a bunkóságra,pénzre éhes pics@'któl?:D Mit lehet ezen még tovább mondani?
Te is tudod jól , hogy ugyanolyan felszínes vagy legbelül, Akinek van igazi, sérthetetlen énje az sohasem merészkedik le a legaljára,meghazudtolva ezzel önmagát! Én is lehettem volna felszínes, egoista pics@ de nem lettem az, mert az ingerküszöböm már nem bírta! Elég volt csak belegondolnom, hogy akár meg is játszhatom magam, csak hogy én hányingert kapnék magamtól, de nem tettem és nem bántam meg, Ezt magadnak találtad ki és meggyőzted magad, hogy ez tényleg 100%osan így van. És a felszínes barátaidnak köszönhetően nem is volt nehéz, mondhatni nem látod a fától az erdőt már. Csőlátású lettél. Olvasgass még a pszichológiáról rád fér. De statisztikákra soha ne alapozz, semmit nem ér.
Még valami eszembe jutott: Saját magadba rúgsz bele ezekkel, saját magadat teszed tönkre, mert nem veszed észre és nem is akarod észrevenni, hogy másképp is lehetne. De gondolom mindig kihasználva érzed magad ugye?
Amit főzöl magadnak, azt edd is meg. De akkor ne általánosíts, és ne indulj ki magadból soha, mert nem mindenki olyan mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!