Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Táncoltam egy fiúval, azt mondta élvezte és felvett msnre. Hogyan tovább? Nem tudom mit írjak neki!
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 23:31
1/6 anonim válasza:
Szia! Szerintem, ha azt mondta, hogy élvezte, akkor az illető elég perverz lehet, és csak meghúzni akar.
Ne dőlj be neki! Minden szava hazugság!
Írd meg neki, hogy ne is érjen hozzád, hiába tetszett neki, ahogy rázod a seggedet :D
2/6 anonim válasza:
Szerintem az első válaszadó egy segfej! Ha azt mondta élveszte akkor totál beléd van zúgva! AZT MOND NEKI AMIT Ő AKAR HALLANI szóval h tetszel neki stb.. szóval remélem vetted a lapot tesa! na pacsi;)
3/6 anonim válasza:
Ma 23:42 - tesa te meg jól megmutattad az értelmi szintedet. Így tovább!
Szerintem nem is kell írnod. Fog ő biztosan. Ha mégsem, akkor meg egy "Szia! Mizujs?" -tól nem fog fejre állni a világ, nem?
Minden jót!
Sárky
4/6 anonim válasza:
Szerintem a második válaszoló nagyon "okos" ember. XDXD Nem is értem miért bántjátok. Szerintem egyértelmű, hogy egy tánctól életre szóló szerelem alakul ki valakiben. Kíváncsi vagyok hány éves lehet. :D Na, de a Kérdezőnek: Szerintem is először légy tárgyilagos és hétköznapi. :) Ne engedd elcsábítani magad könnyen és figyelj arra is, hogy miket használ megnevezésként rád: Cicám, Baby stb. Az nem jelent jót így, ennyi idő után. Meg még arra is, ha bizonygatja, szeret, hogy te vagy a legjobb nő. (ne érts félre, nem azt mondom, hogy nem vagy az, hisz nem ismerlek. :) ) Csak elővogyázartosságból tanácsolom. Minden jót!
5/6 anonim válasza:
Előző vagyok. Már eltűnt az amire reagáltam. Bocsi. :/
6/6 anonim válasza:
Igen, ez az én félreértésem...bocsi..ott van, csak nekem nincs bejelölve, hogy a nem hasznos válaszokat is lássam...Sorry skacok, késő van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!