Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudassam vele hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam vele hogy én többet érzek mint barátság?

Figyelt kérdés

Egész jó barátok vagyunk, de én már másként nézek rá:)

Szeretem ha a társaságunkban van :)

A folyosón ha találkozunk akkor mosolygunk egymásra :))

Én 15/L ő 18/F

2013. jan. 4. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:
hát leginkább ugy hogy mond meg neki...nem kell kereken teljesen hanem lehet burkoltan mivel lány vagy szval elég csak rávezetned valahogy hogy érdemes kezdeményeznie..és hogy hogy? hát legyen fantáziád azért:P legyél sokat a közelében....de ha nagyon nem érdekled hát...akk majd segitunk egy kövi kérdésedben:D
2013. jan. 4. 20:10
 2/3 anonim ***** válasza:

adj neki jeleket :D

nem logikus ?

2013. jan. 4. 20:11
 3/3 anonim ***** válasza:

nem akarok nyugtalanító lenni, de ha nem próbálkozott be nálad akkor lehet, hogy már veszett ügy... engem mint fiút, kifejezetten zavartak azok a lányok akiknek én tetszettem és nem pedig nekem kellett küzdeni értük...

Nem tudom kimondta azt, hogy "Nem akarok egy olyan klubnak a tagja lenni amelyik megválasztana engem tagnak" (talán Woodey Allen)... szóval a lényeg, hogy ha egy lánynak olyan rossz ízlése van, hogy én bejövök neki akkor az nem százas (ez persze csak szerénység)... de akkor is zavar engem és szinte undorít, ha egy lány nyomul rám...

2013. jan. 6. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!