Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem vagyok elég magabiztos....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok elég magabiztos. Hogy legyek az?

Figyelt kérdés
min változtassak h magabiztos legyek a lányok előtt?
2009. aug. 26. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? Írj lányról akit szeretsz vagy csak tetszik! Megpróbálok segíteni
2009. aug. 26. 21:15
 2/7 A kérdező kommentje:

16 vok

a csaj ilyen bulizós szexi szeret sokat beszélni

2009. aug. 26. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:

a magabiztosságot nem lehet csak úgy elsajátítani mint a fütyülést...benne van a nevében: MAGA BIZTOSSÁG. csak Te tudsz magadban bízni,mi nem...

Viszont van pár jótanács: készülj pár kérdéssel,amiket feltehetsz a kínos csendekben.mert gondolom lesz.vidd el koktélozni vagy valami,de csak mértékkel igyatok!feloldódtok mindketten,és nem lesz semmi probléma :) sok szerencsét!

2009. aug. 26. 21:21
 4/7 anonim ***** válasza:
sok idő alatt lehet fejleszteni szreintem... legalábbis valamennyire...
2009. aug. 26. 23:35
 5/7 anonim ***** válasza:
PL.csinálhatnál egy házibulit,és meghívnád! Próbálnál a bulidba az Ő kedvébe járni esetleg még egy-két jó barátodat is beavathatod ha szükséges! Majd " legközelebbre" elhívnád fagyizni, filmet nézni s a kedvenc italával várnád! ( az első válaszolód vagyok!) Mi a véleményed? Találjak ki valami mást segítségül?
2009. aug. 27. 00:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Az önbizalmat, illetve magabiztosságot a sikerélmények adják!

Tehát minél több lánnyal kell beszélgetned, ismerkedned, és az egészet ki kell építeni. Egyik napról nem megy a másikra, de megtérül, pár hónap alatt!!

2009. aug. 27. 07:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem például a barátaim, úgy vettek rá arra,hogy építsem az önbizalmamat, hogy kényszer helyzetek elé állítottak. PL.: Most igen is leszólítod azt a vizimentő srácot és megkéred,hogy ragassza le a lábujjad...először vonakodtam de aztán összeszedtem magam és kaptam egy " ha baj van, vagy itt jársz ezen állandóan elérhetsz" telefonszámot. Megérte azóta nincs problémám..
2009. aug. 27. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!