Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van értelmes randira hívni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelmes randira hívni?

Figyelt kérdés
Elszeretnék hívni egy lányt randira, akit 2-3 hónapja ismerek. Mindig jól elvagyunk és jót lehet vele beszélgetni. Mondta, hogy tetszik neki az egyik srác az iskolából, de elszeretné felejteni és mesélte, hogy keresi az ellentétét és mondta, hogy én az vagyok. Nem tudom, hogy ez utalás, vagy csak úgy mondta. Megérné elhívni, vagy inkább felejtsem el?

2013. jan. 4. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj...

Szerintem hivd el! Nem vesztesz semmit...max majd megmondja hogyha nem akar veled lenni! Ha biztos vagy ebben hogy te randizni akarsz vele hat akkor hiv el!Hany evesek vagytok?

2013. jan. 4. 16:20
 2/9 A kérdező kommentje:
mind a ketten 16 évesek vagyunk.
2013. jan. 4. 16:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Abszolút van értelme. Nem kérdés. Hívd el. Nem fogod megbánni.
2013. jan. 4. 16:41
 4/9 A kérdező kommentje:
És ha végül az lesz, hogy nem akar eljönni vagy nem akar többet, akkor lehetünk még ugyan olyan jóban?
2013. jan. 4. 16:42
 5/9 anonim ***** válasza:

2. hozzászóló, perverz vagy és mégis vicces :D

---------------------------------------------------------

Szerintem egyértelműen utalás volt,

te vagy az ellentétem =hogy te kellesz/megpróbálnám veled stb..

Még jó hogy hívd el! Ennél egyértelműbb jelet nem is adhatott volna, de viszont neked kell kezdeményezni, mert úgy látszik a csaj fél az első lépést megtenni és épp úgy parázik mint te a visszautasítástól.

2013. jan. 4. 16:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Mindenki azt mondja, de hétfőig kitalálom. mert akkor valami jó randit is kiszeretnék ötleni :)
2013. jan. 4. 17:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem fog visszautasítani, de ha mégis, vagy rosszul sülne el, akkor sincs semmi akadálya, hogy ugyanolyan barátok legyetek, mint eddig. Komolyan nincs mit veszítened, csak nyerhetsz, de ha nyersz, akkor az a jackpot lesz. :)
2013. jan. 4. 17:27
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a véleményeket és a biztatást :)
2013. jan. 4. 17:44
 9/9 anonim ***** válasza:

nagyon gyorsan hívd el :) Szerintem ez egy elég NAGY utalás volt.

ennyi erővel azt is mondhatta volna h olyat keres mint te vagy akár téged :)

2013. jan. 5. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!