Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez elrettentene a kiszemelt lánytól?
Adott egy szép, kedves lány aki amúgy bejön nektek, amikor felfedezitek az úgymond "szépséghibáját".
A lány egyik keze születésekor teljesen lebénult egy orvosi műhiba miatt. Azóta sokat javult a keze, tudja mozgatni, érez vele meg minden és hosszú ujjúban észrevehetetlen a dolog, az egész annyi, hogy a karja vékonyabb de ez semmiben sem gátolja meg (tornázik, úszik, stb).
A lényeg az, hogy igy is tetszene a lány?
Kérlek csak értelmes válaszokat adjatok!
A szerelem nagyobb dolgokat is elfeledtet az emberekkel...
Az évek óta kómában lévő férfi szemeiből évek óta a csipát törölgető feleség..
A lány aki autóbaleset következtében agyi sérülést szenvedett és beszélni, mozogni sem tud, barátja mégis eteti és gondozza..
A férfi aki elvesztette mindkét lábát, és mindkét kezét, felesége pedig még így is rendületlenül szereti és kitart mellette..
Sok ember megy a külsőségekre.. de az igazi értéket mindig belül fogják megtalálni..
Én nem leszek álszent: engem zavarna.
Ha a elején észrevenném akkor nem kezdenék vele, ha pedig már beleszerettem, akkor nyilván elfogadnám.
hát ha ki lenne szemelve, akkor vmi miatt csak tetszene nagyon. Szépség hibám meg mondjuk nekem is van. Szal nem zavarna kicsit se.
//23f
Persze, hogy tetszene úgy is !
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!