Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért kérdezik a lányok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért kérdezik a lányok hogy "van e kiszemeltem", vagy "hogy állok a lányokkal"?

Figyelt kérdés

Többször is kérdezték már ezt tőlem, szerintem nagy marhaságot válaszoltam rájuk, mi a helyes válasz, és mért kérdezik?

Nekem bizonytalanságot sugall a részükről 15/F

2012. szept. 12. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
azért kérdik, amiért a nagymamádtól is megkérdik, hogy a tyúkok tojnak-e, esetleg a horgásztól megkérdik, hogy a halak kapnak-e
2012. szept. 12. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
jahh. szeretnek ilyesmiről csacsogni.
2012. szept. 12. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

ha nem lenne csefy válasza érthető

akkor:

BEJÖSSZA CSAJNAK NAGYOKOS

azért kérdezi hogy továbbra is nyomulhat e rád vagy sem

ha bátor vagy akkor megmondod neki poénként hogy épp te vagy az pl persze te vagy az vagy hát igazából nincs bár nézegetem a csajokat de konkrétan nincs senki vagy mit tudom én

2012. szept. 12. 21:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2012. szept. 12. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az celzas a lany reszerol, hogy bejossz. Ilyenkor mondd azt neki: igen te! Es adj koritest neki. Vagy nezz ra es mondd el hogy nez ki a kiszemelted, de ugy hogy rajojjon arra, hogy rola van szo. Kiveve ha a csaj nem izlesednek valo... Olyankor szepen kuldd el a francba: igen, van.
2012. szept. 12. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:

függ attól, h anyukád kérdezi vagy osztálytársnőd. bár utóbbi meglepne ha ilyen kifinomultan kérdezné.

helyes válasz: igen vagy nem!

2012. szept. 13. 00:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm.
2012. szept. 14. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!