Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez elrettentene a kiszemelt lánytól?
Adott egy szép, kedves lány aki amúgy bejön nektek, amikor felfedezitek az úgymond "szépséghibáját".
A lány egyik keze születésekor teljesen lebénult egy orvosi műhiba miatt. Azóta sokat javult a keze, tudja mozgatni, érez vele meg minden és hosszú ujjúban észrevehetetlen a dolog, az egész annyi, hogy a karja vékonyabb de ez semmiben sem gátolja meg (tornázik, úszik, stb).
A lényeg az, hogy igy is tetszene a lány?
Kérlek csak értelmes válaszokat adjatok!
Figyelj tök őszintén: Nem. Na de bővebben.
Ha csak tetszene egy ilyen lány (nem szerelem) akkor is ugyanúgy bánnék vele, közelednék felé, elhívnám randizni mintha mindkét keze ép lenne. Ez a szépséget egyáltalán nem befolyásolja (főleg hogy nem hiányzik a kezed, bár az sem lenne taszító vagy ilyesmi). Gondolom feltűnne, megkérdezném, aztán annyi. Hidd el, el is felejteném, mert jobban érdekel egy lány arca, alakja és persze a személyisége.
Diszkóban, egyéjszakás kalandoknál lehet más a helyzet (bár szerintem veled még nem). Mert nem egyedi hogy alig mozgatod a kezed. Tánc közben persze azonnal feltűnik, de ismétlem, ez lenne az utolsó dolog, ami miatt nem vállalnék be valakit!
Persze az én véleményem, és a tajparasztokat azért hanyagold. 18 éves jóvágású srác vagyok :DD
Nekem sem lenne zavaró egyáltalán :) Első a belső ;)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!