Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan közössési oldalakat és párkeresőket, ahol nem kerülnek pénzbe a fontosabb dolgok és elég változatos a kínálat?
Szinte már az összes jelentősebb párkereső oldal fizetős lett, ráadásul az emberek is egyre tucatabbak rajta, egyik olyan mint a másik.
Mivel szegény vagyok, nem akarok fizetni, ráadásul személyes szórakozási lehetőségeim sincsenek, mint színház, kiállítás, kocsma (igaz a kocsmát-diszkót nem is szeretem).
Jöhetnek egyéb párkeresési tippek is, de főképp neteseket várok.
Kérlek kíméljetek a "rossz helyen keresgélsz", "kitartás majd eljön" jellegű semmitmondó tanácsoktól meg beszólásoktól, csak konkrétumokat akarok hallani, hogy pl xy.hu oldal, ingyenes kiállítás a Művészetek Palotájában akárhanyadikán/rendszeresen vagy ehhez hasonlók.
Személyes tapasztalatok is érdekelnek.

1.Az ingyenes a legszarabb, mert ott mindenféle szutyok meg perverz megtalálható( férfiként mondom, h rohadt sok a kamu női profil, amik mögött homokos férfiak állnak)
2.Ha nincs pénzed egy szaros aktiválásra, ami kb egy hónapra 500 forint, akkor el se kezdd!
A nők 90%-a megnézi a képeid, de nem csak azt hogy nézel ki, hanem hogy mi van a háttérben.
A maradék 10% meg úgy is néz ki meg olyan is.

mi a férjemmel a
randihely.hu
nevű társkeresőn ismerkedtünk meg. (fél évet voltam fent összesen)a férjem kb 1 hónapot.:) ő talált meg engem.:)
hajrá:)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!