Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet ha fiúként felkínálom magam?
Na ez már kicsit nekem sok, amit az előbb írtál... Nem gondolod kedves kérdező, hogy nem másnak a barátnőjét kellene elvenni, vagy néha benne "üríteni a töltényt", hanem keresni kellene egy saját barátnőt?
Házinyúlra nem lövünk, szokták mondani...
Nem sértésből írtam ezt, csak te sem futhatsz olyan szekér után, ami nem vesz fel.
házinyúl? osztálytárs,évfolyamtárs,kolléga szomszéd no ezek házinyúlak..de a lány egyikbe sem tartozik.
más barátnőjét?mi ez társasjáték?stipi-stopi én láttam meg először?ha mindnki csak szingli csajra hajtana akkor kihalna az emberiség mert valaki több csajt is tart egyszerre.
én nem sározom a másik fiút,nem is állítom be magamat jobbnak mint amilyen vagyok.csak közlöm hogy én is létezek és ő majd dönt
Figyu! Nem akarlak kioktatni, meg itt statisztikai adatokkal dobálózni, de ebben az országban átlagban egy férfira 2-3 nő jut. Tehát több nő van, mint férfi. Ez azt jelent, hogy neked nem kell azért az egy lányért epekedned (akármilyen jó csaj stb.), mert vannak más szingli csajok is, akikkel simán járhatnál és nem kell a foglalt csajnak bebiztosítanod magad, vészhelyzet esetén.
Bocsi, ha sötét leszek, de nem értem a kérdésedet. Arra vársz, hogy szakítson a csaj a barátjával? Mi van, ha tök jól elvannak és mondjuk el lesznek hónapokig vagy évekig? Te addig mit csinálnál? Most őszintén kérdezem.
a női töblett a nyúgdíjas korosztály miatt van a fiatalok közt a fiuk vannak többen hangyányival.
nyilván évekig nem várok de pár hónap belefér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!