Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ötlet ha fiúként felkínálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet ha fiúként felkínálom magam?

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy akinél bepróbálkoztam annak van valakije.és én tudatnám vele hogy ha szétmennek akkor számításba vehet.azért tartom ezt megfontolandónak mert valljuk be a lányok könnyebben váltanak ha tudják van egy másik csónak amibe átléphetnek.míg ha nincs várolistás jelentkező akkor inkább megszokásból a pasival maradnak mintsem hogy egyedül legyenek

2012. jún. 9. 21:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan.
2012. jún. 9. 21:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem, légy büszke és ha eljön az ideje fusson Ő utánnad vagy ami még jobb, szedj el egy másik csajt, hogy megtudja milyen helyzetben vagy Te
2012. jún. 9. 21:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát, van valami, amit mondasz: "ha nincs várolistás jelentkező akkor inkább megszokásból a pasival maradnak mintsem hogy egyedül legyenek", de hidd el nem mindegyik lép olyan hamar egyik kapcsolatból a másikba. Ez attól is függ, hogy mennyire fájt nekik a szakítás. Nem akarlak megbántani, de egy kicsit "fura" a kérdésed. Mármint az, hogy "felkínálnád" magad. Mintha egy kiló szalámit szeretnél valakire rátukmálni. Vagy rosszul gondolom? Mindenesetre rendes tőled, hogy nem szeretnéd, ha a lány egyedül maradna, de kicsit meredek, hogy felkínálod magad annak ellenére, hogy jár valakivel. Szerintem.
2012. jún. 9. 21:27
 4/11 A kérdező kommentje:
eléggé tabudöntögető szokások ezek...azért lettem radikálisabb mert megelégeltem hogy önérzetességtől(a csaj akarjon engem) meg udvariasságtól(ha nem szingli a csaj akkor átmegyek az utca túloldalára nehogy túl közel menjek hozzá) kiszáradjon a micsodám.mondom ez neki jó(mert azzal a tudattal kelhet minden este hogyha kiborítja a pasija továbbléphet ,nem kell elnézőnek lenni9és nekem is jó merta tudat hogy ott ülök a kispadon,fokozza az elvárásokat a jelenlegi pasival szemben
2012. jún. 9. 21:33
 5/11 anonim ***** válasza:
milyen kis logikus vagy, szeretjük az ilyet. :-)
2012. jún. 9. 21:37
 6/11 anonim ***** válasza:

Na ez már kicsit nekem sok, amit az előbb írtál... Nem gondolod kedves kérdező, hogy nem másnak a barátnőjét kellene elvenni, vagy néha benne "üríteni a töltényt", hanem keresni kellene egy saját barátnőt?

Házinyúlra nem lövünk, szokták mondani...

Nem sértésből írtam ezt, csak te sem futhatsz olyan szekér után, ami nem vesz fel.

2012. jún. 9. 21:38
 7/11 anonim ***** válasza:
már bocs, de ezzel csak magadnak ártasz, mert így konkrétan lehetőséget adsz a csajnak, hogy kihasználja az iránta érzett vágyakozásodat, és valszeg téged hülyíteni fog, ha mondjuk a barátja elhanyagolja, akkor tűri, ha te dicsérgeted meg legyezgeted az egoját, de ha tényleg téged akarna, akkor elhagyná a pasiját érted... erre viszont várhatsz sztem
2012. jún. 9. 21:43
 8/11 A kérdező kommentje:

házinyúl? osztálytárs,évfolyamtárs,kolléga szomszéd no ezek házinyúlak..de a lány egyikbe sem tartozik.

más barátnőjét?mi ez társasjáték?stipi-stopi én láttam meg először?ha mindnki csak szingli csajra hajtana akkor kihalna az emberiség mert valaki több csajt is tart egyszerre.

én nem sározom a másik fiút,nem is állítom be magamat jobbnak mint amilyen vagyok.csak közlöm hogy én is létezek és ő majd dönt

2012. jún. 9. 21:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Figyu! Nem akarlak kioktatni, meg itt statisztikai adatokkal dobálózni, de ebben az országban átlagban egy férfira 2-3 nő jut. Tehát több nő van, mint férfi. Ez azt jelent, hogy neked nem kell azért az egy lányért epekedned (akármilyen jó csaj stb.), mert vannak más szingli csajok is, akikkel simán járhatnál és nem kell a foglalt csajnak bebiztosítanod magad, vészhelyzet esetén.

Bocsi, ha sötét leszek, de nem értem a kérdésedet. Arra vársz, hogy szakítson a csaj a barátjával? Mi van, ha tök jól elvannak és mondjuk el lesznek hónapokig vagy évekig? Te addig mit csinálnál? Most őszintén kérdezem.

2012. jún. 9. 21:51
 10/11 A kérdező kommentje:

a női töblett a nyúgdíjas korosztály miatt van a fiatalok közt a fiuk vannak többen hangyányival.

nyilván évekig nem várok de pár hónap belefér

2012. jún. 9. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!