Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ötlet ha fiúként felkínálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet ha fiúként felkínálom magam?

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy akinél bepróbálkoztam annak van valakije.és én tudatnám vele hogy ha szétmennek akkor számításba vehet.azért tartom ezt megfontolandónak mert valljuk be a lányok könnyebben váltanak ha tudják van egy másik csónak amibe átléphetnek.míg ha nincs várolistás jelentkező akkor inkább megszokásból a pasival maradnak mintsem hogy egyedül legyenek

2012. jún. 9. 21:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A nők pont ezt akarják megszerezni, ez a zsákmány, hogy a férfi szabadságát megszerzik, ha fölajánlod magad, az olyan mintha egy rongyként odadobnád magad, itt vagyok, ha kellek vegyél fel.

Értékességben egyenértékű leszel azzal a csajjal, amelyik odamegy hozzád, és azt mondja, bármikor megdughatsz. Mert nekünk ez a zsákmány, ezért küzdünk egy nőért.

Kezdenél egy nővel kapcsolatot, aki közölte Veled, hogy bármikor megdughatod, ha igen, ajánld fel magad, már önmagad egy kapcsolatra!

2012. jún. 10. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!