Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Farmernadrágban randizni és sportcipőben? 26/L Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Valami nőiesebb felsővel... vagány frizurával, ... ?2013. jan. 2. 12:28
11/24 anonim válasza:
Hova kesz randira Barcsrol Zahonyba az 5 ora sok
12/24 A kérdező kommentje:
Semmi nem állhat az utamba, ha szerelmes vagyok ! :D
....még a távolság sem..
2013. jan. 2. 12:56
13/24 anonim válasza:
En vilag eletemben ugy mentem randira. Nem fogok feszengeni, ha egyszer nem stilusom a magassarku miniszoknyaval. Akinek ez tetszik az olyan is.
14/24 A kérdező kommentje:
Kösz. Örülök, h egyetértesz. Én sem fogok rajta feszengeni....
2013. jan. 2. 13:09
15/24 Pretty_Fighter válasza:
12:45
neked meg mi bajod van?:D
16/24 anonim válasza:
13:05 -> mire érted, hogy "olyan is"?
Attól, hogy valaki szereti a szoknyát és a magassarkút, még nem lesz r*banc, ha erre gondolsz.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, a sportcipő és a nőiesebb felső tényleg nem illik össze, ahogy már egy válaszoló is írta.
17/24 anonim válasza:
Szerintem első alkalommal mindenképp valami szolidabb ruhát vegyél fel, amiben természetesen jól érzed magad és ha úgy is bejössz az illetőnek, akkor nyert ügyed van. Később meg már olyan színben mutatkozhatsz, amilyen valójában Te vagy. De első alkalommal ne süsd el a top ruhád:)
22/F
18/24 anonim válasza:
13:17 per pill az, hogy buta vagy. Ennyire nem esik le, hogy kitörölték a hozzászólását? -.-" istenem
19/24 Pretty_Fighter válasza:
Már ne haragudj,de honnan kellett volna tudnom,hogy kitörölték és nem pedig egy unatkozó hülye vagy,aki beszólogat?:)
20/24 anonim válasza:
szerintem is megfelelő (: én is abban találkoztam először a jelenlegi barátommal,és ő is hasonlóan volt öltözve,nem volt ebből semmi probléma (: mindenki öltözzön úgy,ahogy neki tetszik,rajtam is mindig sportcipő és farmer van,így érzem jól magam,nem fogok felvenni olyat,ami nem tetszik.legyél önmagad!(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!