Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kijelentette, hogy nem akar komoly kapcsolatot, de csak
szexelni és így kihasználni sem. Most mégis arra
utalgat, hogy legyen szex. Ha lefekszem vele, elérhetem,
hogy több alkalomtól kötődjön és szerelem legyen?
11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, eléggé építő. Sajnos sokszor csepegtet kedves dolgokat és ezekkel mentegetem Őt folyamatosan. Kb. 10-szer találkoztunk eddig. Akkor mindig úgy viselkedik kb. mintha együtt lennénk, bemutatja a barátait stb. majd utána teljes eltűnés, majd megint jelentkezik, kedves, vicces és én elolvadok. :((( De valószínű tényleg az lehet, hogy tetszem, csak nem eléggé... :((
12/21 A kérdező kommentje:
Plusz folyamatosan mentegetem Őt, mert egyébként elég félénk és alig jött neki eddig össze valami az életben elmondása szerint. De ezek annyira nem érdekelnek, mert sajnos így is beleszerettem a személyiségébe :(( és mivel mindig azért többet ad magából, többet mond el, többször ír SMS-t, azt gondolom, h menne ez, csak idővel és ha feladom én szúrom el örökre, de tuti csak mentegetem.. :(
Szia megint en vagyok. Na akkor meg 1 jel, h nem gondolja veled komolyan. Azt irod, h eddig nem jottek ossze a kapcsolatai. Most ti jol erzitek magatokat egyutt es megse akar komoly kapcsolatot? A ferfiak altalaba ebbe a korba mar akarnak komoly kapcsolatot, foleg, ha eddig nem jott nekik ossze! Azt gondolom, h bebeszeled magadnak, h szeret es stb. De ez nincs igy. Ebredj fel! Nem o az igazi. Miert ragaszkodsz annyira hozza, nem erdemli meg! Szenvedni akarsz? Meg azt irod, h felenk fiu! Hat ha mar arrol beszel, h de jo lenne mar szexelni veled, az egyaltalan nem hangzik felenknek. Hidd el, h csak jatszik veled. Nem ertelek miert vesztegeted az idod ra, amig kozbe vki massal boldog is lehetnel! Sok sikert! Tudom most nalad, nagy a szerelem es nem akarsz mast, de majd egy ido utan amikor megtalalod az igazit vki masban, tuti, h eszedbe fogok jutni, h milyen igaza volt ennek a valaszolonak.
2013. jan. 9. 00:02
13#-as
Én 34 éves vagyok és vágyom komoly kapcsolatra, de iszonyatosan félek attól, hogy vakvágányra jutnék egy kapcsolatban és nem tudnék megfelelni.
Éppen ezért nem is keresek komoly kapcsolatot, már teljesen elfordultam a nőktől, nem akarok senkit sem áltatni azzal, hogy szeretem és alapvetően, ha mégis akarok egy lánytól valamit, akkor elsősorban azzal kezdem, hogy nem akarom hitegetni hamis reményekkel, először csak olyan kapcsolatot építenék ki vele, hogy megfeleljen az én igényeimnek, azaz kötetlen, nyugodt kapcsolatot, ami elsősorban a szexre épül.
Ha ez már működik és belemegy és érzem, hogy lehet belőle több, akkor természetesen elmélyíthetjük a lánnyal a kapcsolatot. Én nem fogok zsákbamacskát venni 34 évesen.
Pontosan tudom, hogy mire van szükségem. Amire nincs, azt mellőzöm...
2013. jan. 9. 00:28
#14-es
Ne haragudj meg, de ez nagy hulyeseg, h mar a kapcsolat elejen arrol beszelsz, h nem akarsz komoly kapcsolatot. Eloszor ismerkedni kell, randizni, talalkozgatni es majd idovel elvalik, h lesz-e komolyabb. Osszekoltozes stb... Ha komoly kapcsolatot keresel akkor minek mindent elrontani a "nem akarok komoly kapcsolatot" szoveggel? Teljesen ellenmondasz magadnak. Akarsz komoly kapcsolatot, de a csajoknak azt mondod hogy nem akarsz, de szexet az akart kotetlen kapcsolatba, ugy ahogy neked jo. Nem serteskent mondom, de nem csodalkozom, h vakvaganyra jutottak a kapcsolataid, irasod alapjan eleg onzonek tunsz. Es nagyon is ugy tunnik, h jatszottal a noid erzeseivel es nem csoda, h nem turtek. De javits ki,ha tevedek.
2013. jan. 9. 23:29
Nem vagyok önző... Kijavítanálak, de nincs kedvem vitatkozni meddő dolgokról.
Te hiszel a randizgatásban, én nem.
34 évesen már mit randizgassak? Nem vagyok már gyerek!
2013. jan. 9. 23:35
En se vitatkozni jottem ide csak elmondani a velemenyem. Nem a randizason van a hangsuly, hanem egymas megismeresen. Mondhatnam magam peldajat. Nalunk baratsagbol lett szerelem. Mar 3 es fel eve lakunk egyutt es ismerjuk egymast kivul-belul. Epp az eskuvonket tervezzuk. Szerintem ez a jo hazassag alapja. Ne haragudj, de egymas megismereset nem lehet sietetni. De te tudod, ez a te eleted. Meg a masik, milyen csajok azok, akik belemennek csak szexkapcsolatba. Hat nem csodalkozom,h nem vagy boldog. Annyi rendes lany van, ha nyitottabb lennel es nem ennyire makacs, akkor tuti, h te is boldog parkapcsolatba elnel.
2013. jan. 10. 00:52
18/21 A kérdező kommentje:
Az a férfi, akiről én írtam, ugyanezeket mondta, hogy nem szeretne reményeket kelteni és áltatni senkit, azt sem kérni, hogy várjak rá és azt sem szeretné, ha elveszítene. Ez kicsit sok úgy érzem. Meg, hogy még élni akar. Na ez a butaság. Ha olyan lányt fog megismerni, aki igazán bejön neki, el fogja felejteni, hogy ki akarta élni magát.
"nem szeretne reményeket kelteni és áltatni senkit, azt sem kérni, hogy várjak rá és azt sem szeretné, ha elveszítene."
nekem azok mondanak ilyeneket, akik valahogy elfelejtik a tel.számom...
ja, azért nem megy velem bele a kapcsolatba, mert fél, hogy elveszít. jaj de ismerős a duma.
2013. jan. 14. 21:17
Ha azt mondja, még élni akar, akkor valószínűleg nem a te szerelmedre gondol, tehát nincs értelme tőle semmi jót várnod...
2013. márc. 5. 13:35
Kapcsolódó kérdések: