Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik de nem tom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik de nem tom hogy kezdjem el?!

Figyelt kérdés

nah szal van egy lány 14-15éves körül lehet.

esztergomba a széchenyi téren szoktam látni egy sráccal akivel szerintem csak barátok de nem ide valosi mert egyik nap mentem buszal esztergomból dorogra és ott voltak . nagyon jó fej a csaj a fele busz rajta röhögött mer vicceket mesélt és kicsit furcsa,extrém nekem nagyon bejön

ő is ott szált le ahol én de nem mertem megszólítani mert félek hogy kiröhög,meg ott van az a gyerek is.

sokat látom őket és így hétköznaponként kimegyek a széchenyire 3-4fele néha látom őket néha nem .

az fogott meg benne hogy nem az az átlagos pláza cica hanem deszkázik bmxezik és satöbbi és ez nekem bejön:)

ezek alapján hogyan menjek oda hozzá/hozzájuk

és kezdjek el beszélgetni velük?

kíméljetek a hülyeségeitektől

ez nekem tényleg nagyon fontos

és bocs a helyes írási hibákért

kössz a válaszokat előre is

egy 15 éves fiú

2009. aug. 26. 00:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
de nincs sehol:S
2009. aug. 28. 00:28
 12/20 anonim ***** válasza:

Hali! Szerintem is menj oda hozzá, hisz írtad, hogy elég magabiztos a kiscsaj, szóval nagyobb esélyed van nála sztem, ha oda mersz menni. Mellesleg én soha nem hittem az ilyen netes ismerkedésben, nekem sem jött be még eddig.

20/F

2009. aug. 28. 10:28
 13/20 anonim ***** válasza:
Figyu, ha annyira érdekel a csaj, akkor menj oda hozzá, 2 perc alatt kiderül, h van-e esélyed. Elárulok egy titkot: nem csak msn-en lehet ismerkedni! Féltek személyesen találkozni, vagy mi?
2009. aug. 28. 11:18
 14/20 anonim válasza:
menny utánna,kövesd! :D de messziröl
2009. aug. 28. 11:49
 15/20 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, kérdezd minden általános dologról. De minden képp ne azt mutasd ki hogy félsz!!! vagy ilyesmi. Az kiderül, hogy érdekeled e vagy se. Inkább barátkozni akarj elöbb és azután úgymond "csajozni".
2009. aug. 28. 15:25
 16/20 anonim ***** válasza:
nos, amikor a pasi nélkül látod, akkor menj oda.. mondjuk ha valami bnőjével van. a csaj tuti nem kever le neked egy pofont hogy szálj le a bnőjéről. kivéve ha leszbikus xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2009. aug. 29. 00:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Haverkodj össze a sráccal és hamar kiderül, mi a felállás köztük.
2009. aug. 29. 00:26
 18/20 anonim válasza:

Utolsónak igaza van! A sráchoz menj oda..és vele kezdj haverkodni (akkor nem lesz féltékeny,és nemcsap le ha járnak.) és mikor legközelebb látod őket is odamész aztán lassana csajjal lezdesz el foglalkozni..mert nem vagy meleg ;)

hajrá!

2009. aug. 29. 19:17
 19/20 A kérdező kommentje:

össze jöttem a csajjal!!!

Köszi mindent!

2009. aug. 31. 11:47
 20/20 anonim válasza:
Hogy hívnak? Csak azért vagyok kiváncsi mert én is egomi vagyok. Melyik suliba jársz? Elküldheted priviben is.
2010. jan. 29. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!